خربزه سرشار از ویتامینهای A ،D و C و سلولز است و خوردن خربزه رنگ چهره را روشن میکند همچنین برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و کمخونی مفید است
شفاآنلاین>تغذیه>خربزه سرشار از ویتامینهای A ،D و C و سلولز است و خوردن خربزه رنگ چهره را روشن میکند همچنین برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و کمخونی مفید است.به گزارش شفاآنلاین، خربزه دارای ویتامین A است و از این رو در ترمیم و تجدید سلولهای بدن نقش دارد.خربزه با داشتن خاصیت ادرارآور بودن در بیماریهای سنگ کلیه(Kidney) و مثانه مفید است؛ در این بیماریها باید نمک(Salt) و فلفل کمتر خورده شود.خربزه سرشار از ویتامینهای A ،D و C و سلولز است. خربزه بهعلت دارا بودن خاصیت ملیّنی، برای معالجه یبوست تجویز میشود و اگر گوشت خربزه را له کنید و بهصورت مرهم روی سوختگیهای سطحی پوست بدن بگذارید، آن را معالجه خواهد کرد.تخم خربزه برای سرفه حاد، درد سینه و حلق و تبهای شدید مفید است.خربزه باعث افزایش شیر در زنان شیرده میشود. مغز تخم خربزه بوداده طبیعت گرم دارد. مغز تخم خربزه بوداده دارای خاصیت ادرارآور، نرمکننده و افزایشدهنده میل جنسی است.خربزه برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و کمخونی مفید است.خربزه، رنگ چهره را روشن میکند و بیماری استسقاء (احساس تشنگی دائمی) را درمان میکند.خربزه به هضم غذا کمک میکند و رودل را برطرف میکند.خوردن 8 گرم دمکرده پوست خشکشده خربزه، سنگ مثانه را دفع میکند.