کد خبر: ۱۶۱۸۵۲
تاریخ انتشار: ۰۴:۳۰ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - 2017August 08
برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو داخل آن رب انار بریزید

شفا آنلاین:برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو داخل آن رب انار بریزید

به گزارش شفا آنلاین:• برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشد و خوشمزه تر شود کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید.

• برای ترد شدن گوشت
روی همه قسمت های گوشت مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند، سپس بپزید.

• برای اینکه پنیر پیتزایتان خوب کش بیاید قبل از اینکه پیتزا را داخل فر بگذارید روی آن آب اسپری کنید.

• برای خوشمزه تر شدن کتلت داخل مواد آن زیره و پودر آویشن بریزید.
• برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو داخل آن رب انار بریزید.

• برای اینکه بفهمید تخم مرغ هایتان خوب آبپز شده یا نه آن را بچرخانید اگر چرخید خوب پخته اگر نه که نپخته است.

• برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبد و خوشرنگ شود داخل آب آن کمی زردچوبه اضافه کنید.

• برای اینکه یک قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورش، چند قطره گلاب به آن اضافه کنید و بلافاصله زیر آن را خاموش کنید.

• برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیرد آخرای پخت مواد آن یک قاشق مرباخوری پودر گل سرخ به آن اضافه کنید.

• برای اینکه پوست بادمجان های کبابی زود و بدون دردسر کنده شود بعد از کباب شدن آن ها را داخل یک نایلون بیندازید تا چند دقیقه بماند آن وقت براحتی پوستشان کنده می شود بدون اینکه گوشت بادمجان اسیب ببیند.

• برای اینکه قورمه سبزی مان خوب روغن بیندازد و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بدهد وسطای پختن خورش یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید.

• برای اینکه برنج مان خوب قد بکشد در لحظه های آخر که می خواهیم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.

• برای اینکه برنج به ته دیگ نانی قابلمه مان نچسبد روی نان را باید کمی خیس کرد.

• خانم های کدبانو بروید به سوپر مارکت و یک بسته جو پرک بخرید بعد بیایید خانه و آن را آسیاب کنید حالا ما چی داریم؟

پودر جو
بعد داخل هر خورشی که پختید نصف قاشق غذاخوری یا حتی یک قاشق غذاخوری بریزيد.
اول : آب خورش غلیظ می شود.
دوم: اصلا و ابدا روی طعم آن تاثیری ندارد.
سوم: موهایتان پر پشت می شود و تمام ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتان می رسد.بیتوته

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: