کد خبر: ۱۶۱۵۱۵
تاریخ انتشار: ۰۵:۰۰ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - 2017August 05
سوء هاضمه اغلب در اثر شیوه نادرست زندگی بروز می کند و می تواند با خوردن غذا، نوشیدن مایعات یا مصرف داروها شروع شود

شفا آنلاین>سلامت>احساس ناخوشایند پس از غذا خوردن می تواند به علت سوءهاضمه باشد. از جمله دلایل شایع سوء هاضمه (Indigestion) عبارتند از پرخوری، تند خوردن، مصرف غذاهای چرب، مصرف زیاد کافئین، مصرف زیاد الکل، مصرف زیاد شکلات، عصبانیت و شوک عاطفی.

به گزارش شفا آنلاین،سوء هاضمه اغلب در اثر شیوه نادرست زندگی بروز می کند و می تواند با خوردن غذا، نوشیدن مایعات یا مصرف داروها شروع شود

تمامی این موارد منجر به سوء هاضمه(Indigestion) و بروز علائمی نظیر آروغ زدن، سوزش و درد سر دل و نفخ و حالت تهوع می شود.

علائم سوء هاضمه:

– گاز (آروغ زدن و نفخ شکم)

– سوزش سر دل

– بوی بد دهان

– بی میلی نسبت به گوشت

– بوی تند عرق

– حالت تهوع

– ناخن های ضعیف و شکننده

– اسهال یا یبوست مزمن

– میل به خوراکی های اسیدی

– خارش رکتوم

– آکنه

– کمبود آهن مزمن

– اگزما

– کمبود ویتامین B12

اگر خوردن همیشه برای شما تجربه ی ناخوشایندی را رقم می زند، حتما مشکلی وجود دارد! دستگاه گوارش شما خوب کار نمی کند، اما نگران نباشید. تمام این مشکلات به آسانی قابل درمان هستند. درمان آنها می تواند باعث بهبود قابل توجهی در کیفیت زندگی تان نیز بشود!

از جمله گیاهان موثر برای درمان چنین علائمی عبارتند از:

رازیانه

خاصیت دارمانی این گیاه از زمان های قدیم مورد توجه بوده است . از برگ این گیاه می توان به عنوان چای استفاده کرد. این گیاه از ترکیبات اصلی داروهای مربوط به سوء هاضمه می باشد . در رستوران های هندی از دانه این گیاه استفاده می شود.

بادرنجبویه

این گیاه از خانواده نعنا می باشد و از زمان های قدیم برای درمان استرس، بی خوابی، کم اشتهایی و تسهیل در هضم استفاده می شده است.

زردچوبه

این گیاه برای درمان درد معده، اسهال، گاز های روده ای، و نفخ معده بسیار مناسب است.
زنجبیل

این گیاه از ۲۰۰۰ سال قبل تا کنون برای درمان کلیه اختلالات هضم مورد استفاده بوده است.

برگ کنگر

این گیاه موجب تحریک کبد و صفرا می شود که این دو به نوبه خود نقش موثری در گوارش دارند.

دارچین

دارچین به هضم مواد کمک می کند. سایر موارد مصرف این گیاه عبارتند از درمان سردرد، التهابات پوستی، اضطراب و تهوع، اسهال ، دردهای قاعدگی و نفخ نیز می باشد.

فلفل هندی

کمی گیج کننده به نظر می رسد که یک چاشنی نتیجه عکس داشته باشد. تا آنجا که تحقیقات نشان می داد اغلب چاشنی جات موجب تحریک دستگاه گوارش می شدند ولی فلف هندی موردی استثنا به نظر می رسد و بر عکس ادویه جات تند نقش موثری در از بین بردن نفخ، درد و حالت تهوع دارد.

با تمام این توصیفات مصرف این گیاهان باید به میزان مناسب باشد به خصوص برای زنان باردار، شیرده و یا افرادی که در حال مصرف دارو هستند.

برچسب ها: گوارشی ، سلامت ، سوءهاضمه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: