به گزارش شفاآنلاین، بهرام دارایی اظهار داشت: توانمندیهای زیرساختی، فنی و علمی آزمایشگاههای مرجع کنترل غذا و دارو در بخش آنالیز باقیمانده سموم کشاورزی، نیترات و فلزات سنگین، موجب شد تا سازمان غذا و دارو در طرح ارتقای سلامت 8 محصول پرمصرف کشاورزی با وزارت جهاد کشاورزی همکاری کند.
رئیس آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو(Food and Drug Administration) با اشاره به اینکه فاز ابتدایی این طرح به صورت پایلوت و در 10 استان کشور انجام خواهد شد عنوان کرد: همه اقدامات لازم برای تولید محصولاتی سالم اعم از برنج ایرانی، خیار بوتهای، خیار گلخانهای، گوجه فرنگی بوتهای و گلخانهای، پیاز، سیب درختی، سیب زمینی و پرتقال توسط وزارت جهاد کشاورزی فراهم شده است.
وی اضافه کرد: پس از بررسی و آزمایش صحت و سلامت محصولات توسط آزمایشگاههای مرجع کنترل غذا و دارو و تایید آن، طرح در مراحل بعد، به سایر محصولات و اراضی کشاورزی کشور گسترش یافته و زمینه همکاری مشترک با جهاد کشاورزی در تامین غذای سالم فراهم میشود.