سیب های عطری و شیرین به ویژه سیب گلاب از بهترین تقویتکنندههای دستگاه گوارش است و مصرف آن میتواند از برخی ناراحتی های معده از قبیل ریفلاکس، ترش کردن و تهوع جلوگیری کند.
شفا آنلاین>سلامت>مصرف سیب شیرین و رسیده بخصوص انواع معطر و خوشبوی آن همچون سیب گلاب(Rose apples) و گلشاهی به میزان زیادی از خستگی، ضعف، بیقراری و تحریکات عصبی میکاهد.به گزارش شفا آنلاین،سیب های عطری و شیرین به ویژه سیب گلاب از بهترین تقویتکنندههای دستگاه گوارش است و مصرف آن میتواند از برخی ناراحتی های معده از قبیل ریفلاکس، ترش کردن و تهوع جلوگیری کند.این نوع سیب از عطش و التهاب معده در طول روزهای گرم تابستان می کاهد و مصرف فالوده آن همراه با قدری عسل و گلاب و زعفران، حدود یک ساعت پیش از غذا یا دو تا سه ساعت پس از غذا یا هنگام خستگی از کار روزانه و قبل از خواب شبانه، ضعف نیروی ذهنی و بدنی را کمتر کرده، واکنش شدید قلب و سیستم عصبی به تحریکات هیجانی را کاهش می دهد.توصیه متخصصان طب سنتی بر این است که هنگام آبگیری سیب گلاب(Rose apples)، مقادیری از پوست و پوره آن را با همدیگر مخلوط کنید تا از خواص بی شمار این میوه بی بهره نمانید.سیب بخصوص انواع شیرین و معطر آن با هر مزاجی سازگار است و به بدن گرمی و تری معتدل می بخشد و مصرف آن برای افراد مبتلا به سردی و خشکی بدن و اعضای عصبی سودمند است اما در مقابل، سیب ترش، طبیعتی مایل به سردی و خشکی دارد و مصرف آن برای افراد دچار ام اس و خشکی و ضعف عمومی بدن و مبتلایان به افسردگی مناسب نیست.متخصصان بر این باورند که مصرف سیب گلاب در فواصل وعده های غذایی برای مبتلایان به پسوریازیس جلدی نیز، بویژه اگر همراه با علایمی چون التهاب و خارش زیاد باشد، بسیار مفید است.