کد خبر: ۱۶۱۱۲۱
تاریخ انتشار: ۰۳:۵۹ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - 2017August 02
املت پنیر یک املت خوشمزه ولی فوق‌العاده سنگین است که شاید از کله پاچه هم سنگین تر باشد. پس پیشنهاد میشود که با نان میل نشود.
 شفا آنلاین: املت پنیر یک املت خوشمزه ولی فوق‌العاده سنگین است که شاید از کله پاچه هم سنگین تر باشد. پس پیشنهاد میشود که با نان میل نشود.
 
مواد لازم:

  •     تخم‌مرغ    ۴ عدد
  •     خامه       ۱ ق غ
  •     پنیر گودا    ۷۰ گرم
  •     کره         ۲۰ گرم
  •     نمک و فلفل
 
 

1. ابتدا تخم‌مرغ‌ها رو با خامه و نمک و فلفل همزده، سپس نیمی از پنیر رو داخلش ریخته و هم می‌زنیم
 
2. بعد نیمی از کره رو داخل تابه آب کرده و یک ملاقه از مواد رو زمانی‌که کره داغ شد، داخل تابه ریخته و می‌چرخانیم؛ تا مواد یکسان همه جا پخش شود.
 
 
 
3. زمانی‌که کره آب میشه خیلی حواس‌تون باشه که نسوزه حتماً شعله کم باشه و می‌تونید کمی روغن زیتون هم قاطیش کنید که جلوی سوختن کره رو می‌گیره. کمی که تخم‌مرغ بسته شد و خودش رو گرفت، مابقی پنیر رو در وسط املت یا روی یه نیمه از املت ریخته و دو لبه املت رو روی هم میاریم.
 
3. یک طرف املت رو سرخ کرده، سپس طرف دیگر رو و مابقی مواد رو به همین روال درست می‌کنیم.
برچسب ها: املت ، نان ، پنیر گودا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: