شفا آنلاین>سلامت>فوق تخصص خون و سرطان گفت: زخمها و برآمدگیهای روی پوست و همچنین جوشهایی که بیش از 2 تا 3 ماه ادامه یابد، زنگ خطری برای سرطان پوست هستند و باید توسط متخصص بررسی شوند.
به گزارش شفا آنلاین،رضا ملایری فوق تخصص خون و سرطان گفت: سرطان پوست سرطانی است که معمولاً در سنین پایین بروز نمیکند و حداقل سنی که یک بیمار به آن مبتلا میشود 45 سالگی است.
وی افزود: ابتلا به این نوع سرطان(Cancer) ارتباط نزدیکی با حضور دایمی در آفتاب دارد. کسانی که از نظر شغلی زیاد در معرض نور خورشید قرار میگیرند یا اینکه محل زندگی آنها به گونهای است که آفتاب بیشتری دریافت میکنند خطر ابتلا به این بیماری در آنها افزایش مییابد.
فوق تخصص خون و سرطان در خصوص علائم این سرطان گفت: زخمها و برآمدگیهای روی پوست و همچنین جوشهایی که بیش از 2 تا 3 ماه ادامه یابد، زنگ خطری برای سرطان پوست هستند و باید توسط متخصص بررسی شوند. جوشهای سن بلوغ(Puberty) شامل این موارد نمیشود و جای نگرانی ندارند.
وی در پایان گفت: این بیماری دو نوع خوشخیم و بدخیم دارد و در درجه اول بیمار برای برداشتن جوش و ضایعات پوستی به جراحی توصیه میشود اما در مراحل پیشرفتهتر باید رادیوتراپی و شیمی درمانی شود.