به گزارش شفا آنلاین: این یافته محققان دانشکده آلبرت انیشتین که براساس تحقیق بر روی موش های آزمایشگاهی به دست آمده می تواند منجر به یافتن شیوه های جدید کاهش بیماری های مرتبط با افزایش سن و افزایش طول عمر<Increase longevity> شود.
هیپوتالاموس مسئول تنظیم فرآیندهای مهمی نظیر رشد، تولیدمثل و متابولیسم است. در سال ۲۰۱۳ محققان دانشکده انیشتین دریافتند هیپوتالاموس در تنظیم روند پیری در بدن هم نقش دارد.
حال دانشمندان سلول های هیپوتالاموس که کنترل کننده روند پیری هستند را تشخیص داده اند: جمعیت کوچکی از سلول های بنیادی عصبی که مسئول تشکیل نورون های جدید مغز هستند.
دانگ شنگ کای، محقق ارشد تیم مطالعه، در این باره می گوید: «تحقیق ما نشان می دهد تعداد سلول های بنیادی عصبی هیپوتالاموس به مرور زمان و در طول عمر به طورطبیعی کاهش می یابند و این روند کاهش موجب تسریع پیری می شود.»
وی در ادامه می افزاید: «ما همچنین دریافتیم تاثیرات این از بین رفتن سلول ها برگشت ناپذیر نیست. با ذخیره این سلول های بنیادی یا مولکول های تولیدشده از آنها، امکان کُندکردن یا حتی بازگشت ابعاد گوناگون روند پیری در بدن امکان پذیر می شود.»