کد خبر: ۱۶۰۵۰۰
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۶ - 2017July 26
سی وچهارمین اجلاس مدیران کل انتقال خون کشور در آستانه نهم مردادماه، روز ملی انتقال خون و سالروز تاسیس سازمان انتقال خون ایران به میزبانی کرمانشاه آغاز به کار کرد.

شفا آنلاین>سلامت>سی وچهارمین اجلاس مدیران کل انتقال خون کشور در آستانه نهم مردادماه، روز ملی انتقال خون و سالروز تاسیس سازمان انتقال خون ایران به میزبانی کرمانشاه آغاز به کار کرد.

به گزارش شفا آنلاین،این اجلاس با حضور دکتر علی اکبر پور فتح اله، مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران و ۳۱ مدیرکل استانی و ۲۰ تن از مدیران ارشد ستاد مرکزی شامل معاونان، مشاوران و مدیران کل ستادی طی سه روز به بررسی موفقیت ها و جایگاه سازمان در دنیا و منطقه می پردازد.

دکتر علی اکبر پور فتح اله، مدیر عامل سازمان انتقال خون(blood transfusion center) در این مراسم ضمن تشریح اهداف، برنامه ها و جایگاه سازمان در سطح منطقه و جهان، هدف سازمان را دسترسی همگان به خون کافی و سالم در سطح کشور دانست و گفت: زیر ساخت های لازم در همه استان ها جهت دریافت پلاکت فراهم شده است.

وی ضمن تشریح فعالیت های صورت گرفته در راستای هدف فوق، وضعیت دسترسی مردم تمام نقاط کشور به خون مورد نیاز و سالم را مناسب ارزیابی کرد.

پورفتح اله در ادامه، اهدای خون را مصداق عدالت اجتماعی دانست، به نحوی که میزان دسترسی یک فرد در پایتخت با فردی در دورترین نقطه کشور به خون سالم و کافی برابر است.

مدیرعامل سازمان انتقال خون، ایران را در حوزه سلامت خون در ردیف کشورهای توسعه یافته اروپایی و بالاتر از آمریکا توصیف کرد و در ادامه گفت: تمام تلاش‌مان در سازمان این است که اهدا کنندگان بار اولی را ساماندهی کنیم و آنها را به جمع اهدا کنندگان مستمر ملحق کنیم.

پورفتح‌اله در پایان سخنان خود از تبدیل مراکز انتقال خون به مراکز جامع اهدای خون خبر داد.

در این همایش مدیرکل انتقال خون کرمانشاه ابراز امیدواری کرد که در این اجلاس با ترسیم سیاست‌های کلان سازمان انتقال خون، قدم‌های واقعی و دست‌یافتنی در جهت نیل به اهداف سازمان برداشته شود.

ابراهیم سلطانیان معیشت و رفاه کارکنان سازمان انتقال خون را از دغدغه‌های این سازمان دانست و گفت: خوشبختانه با تلاش‌های شبانه روزی مسولان به نتایج خوبی رسیده‌ایم.

سلطانیان توسعه فناوری‌های نوین و توسعه اصول آموزش و پژوهش را از دستاوردهای این سازمان دانست و افزود: برای رسیدن به اهداف و دستاوردهای سازمان انتقال خون از تمامی ظرفیت‌های نیروی انسانی و ترکیب مدیران جوان در کنار مدیران باتجربه استفاده کرده است.

وی گسترش مراکز انتقال خون در شهرستان ها و تجهیزات مرتبط و متناسب با عملکرد سازمان انتقال خون را از ضروریات این سازمان عنوان و اعلام کرد: استان کرمانشاه جزو اولین استان‌های صادر کننده پلاسما در کشور است.

سید قاسم جاسمی - نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی نیز با تبریک ۹ مردادماه روز ملی انتقال خون، گفت: استان کرمانشاه با وجود داشتن ۳۵۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق، از امن‌ترین استان‌های کشور است.

بنابر اعلام وب‌دا، جاسمی، کرمانشاه را دارای مردمی مهمان نواز دانست و افزود: استان کرمانشاه با تقدیم ۹ هزار و ۸۰۰ شهید در دوران دفاع مقدس سهم بزرگی در امنیت کشور داشته است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه نیز در این مراسم، سازمان انتقال خون را جزء جدایی ناپذیر وزارت بهداشت دانست و اظهار داشت: علیرغم وجود مشکلات حوزه درمان در استان، این معاونت تعامل سازنده ای با سازمان انتقال خون داشته است.

محمدی، بحث انتقال خون و فرآورده‌های خونی را از مباحث اصلی حوزه بهداشت عنوان کرد و افزود: امیدواریم در این اجلاس بحث بیمه‌ها و مشکلات آن مورد بررسی قرار گیرد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: