کد خبر: ۱۶۰۴۹۰
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۶ - 2017July 26
به منظور گسترش عدالت اجتماعی در مقوله سلامت حدود 20 مرکز ناباروری در کشور تجهیز و یا به طور اولیه تاسیس شده و علاوه بر این حدود 24 مرکز موجود نیز توسعه یافته است.
شفا آنلاین>سلامت>رئیس گروه فناوری تولید مثل و اهداء جنین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: به منظور گسترش عدالت اجتماعی در مقوله سلامت حدود 20 مرکز ناباروری در کشور تجهیز و یا به طور اولیه تاسیس شده و علاوه بر این حدود 24 مرکز موجود نیز توسعه یافته است.

به گزارش شفا آنلاین،اشرف رشیدی روز چهارشنبه در آیین بهره برداری از نخستین مرکز دولتی درمان ناباروری(sterility) قم در مرکز آموزشی درمانی نکوئی، هدایتی، فرقانی این استان اظهار داشت: به عنوان نمونه مراکز دانشگاهی بزرگ که تربیت نیروهایی که فلوشیپ و یا دوره های تکمیلی تخصصی این رشته ها را عهده دار هستند توسعه یافته و موفقیت های جدیدی نیز در حوزه تحقیقات در زمینه درمان های پیشرفته تر و مسائل ژنتیکی ناباروری پدید آمد.

وی با اشاره به در اولویت قرار گرفتن موضوع درمان ناباروری در سال های اخیر گفت: دولت تدبیر و امید اهتمام زیادی برای توسعه و تجهیز مراکز درمان ناباروری در کشور داشته است.

وی ادامه داد: برغم گذشت بیش از سه دهه از ارایه آخرین فناوری های درمان ناباروری به ملت ایران ولی این مساله تنها در یکی دو سال گذشته و بواسطه سیاست های افزایش جمعیت، طرح تحول سلامت و بسته حمایتی در نظر گرفته شده برای زوج های جوان در راس برنامه های وزارت بهداشت قرار گرفته است.

رشیدی یادآور شد: مطابق یک بررسی صورت گرفته که حدود پنج سال پیش با کمک وزارت بهداشت در مرکز نازایی دانشگاه تهران انجام شد، بیش از 50 درصد زوج های نابارور کشور که زوج های قمی نیز بخشی از آن ها را تشکیل می دادند، به علت هزینه های بالای درمان و دسترسی نداشتن به مراکز تخصصی از ادامه پروسه درمان خود صرف نظر می کردند.

استاندار قم: مرکز مشاوره قبل از درمان ناباروری زوج های جوان راه اندازی شود

استاندار قم نیز در این آیین با مهم خواندن فعالیت مراکز درمان ناباروری و انجام اقدام های موثر در این راستا گفت: ایجاد مرکز مشاوره قبل از درمان ناباروری برای زوج های جوان ضروری است.

سید مهدی صادقی اظهار داشت: یکی از مواردی که باعث ناباروری در زوج ها می شود بحث استرس و مشکلات روحی و روانی است، که این معضل بویژه در زنان در مواجهه با خانواده و مسائلی که جامعه به لحاظ سنتی با آن روبرو است، شکل حادتری دارد.

وی با تاکید بر تداوم و استمرار مراحل درمان ناباروری در زوج های جوان افزود: برغم آنکه در برخی موارد زوج ها در مراحل نخستین درمان با رعایت دستورالعمل های مشاوره ای به موفقیت دست پیدا می کنند، ولی باید بدانند که همیشه با همان مراحل اولیه درمان مشکل ناباروری در آنها حل نمی شود، از این رو باید روح امید به آینده را از دست ندهند.

صادقی با اشاره به رشد و توسعه مراکز ناباروری در کشور، این مساله را موجب پیدایش امید، حیات و آرامش در خانواده ها توصیف کرد و افزود: درمان ناباروری زوج ها کار بسیار ارزشمندی است که در مقیاس مادی قابل اندازه گیری نیست و کسانی که به این مراکز مراجعه می کنند انشالله با توکل به خداوند و تلاش، تخصص و همت پزشکان و کارکنان مراکز ناباروری بتوانند به نتایج دلخواه خود دست پیدا کنند.

وی همچنین اذعان داشت: در حال حاضر و به لطف پیشرفتی که در علم و تکنولوژی حاصل شده، بسیاری از موارد ناباروری که قبلا قابل درمان نبود درمان می شود، که امیدواریم با تقویت این بنیه زوج های بیشتری تحت درمان قرار بگیرند.

نخستین مرکز فوق تخصصی درمانی ناباروری دولتی قم تحت عنوان ریحانه با هدف کمک به زوج‌های جوان با اعتباری بالغ بر 20 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
برچسب ها: پزشکی ، سلامت ، ناباروری
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: