۱-اثر محافظتی در برابر ابتلا به سرطان
میوه انبه حاوی اسید اسکروبیک، کارتنوئیدها، پلیفنلها و ترپنوئیدهایی است
که از بدن در مقابل سرطانهای پروستات، خون (لوسمی)، روده بزرگ و پستان
محافظت میکند. بر اساس گزارشی که از سوی محققان دانشگاه ای.اند.ام
(A&M University) تگزاس منتشر شده، ترکیبات پلیفنولیک موجود در انبه
توانایی کاهش استرس اکسیداتیو را در خود دارند. استرس اکسیداتیو میتواند
منجر به بروز بیماریهای مزمنی چون سرطان شود.
۲-کمک به کاهش میزان کلسترول
انبه حاوی پکتین، فیبر و ویتامین C است که معلوم شده در کاهش سطوح کلسترول خون اثرگذار است.
۳-ارتباط با هضم بهتر و بهبود گوارش
مصرف این میوه برای کمک به هضم غذا توصیه شده است. فیبر موجود در آن از
ابتلا به یبوست جلوگیری میکند و علاوه بر این، حاوی برخی از آنزیمهای
گوارشی و کمککننده به هضم، همچون مانگیفرین، کتچول اکسیداز و لاکتاز است
که پروتئین را تجزیه میکنند و از این طریق سبب هضم و بهبود عملکرد دستگاه
گوارش(digestive system) میشوند.
۴-اثر مفید در حفظ سلامت چشم
به طور تقریبی، یک فنجان انبه حاوی ۲۵ درصد ویتامین A است که تامین روزانه
آن برای بدن از سوی متخصصان توصیه شده است. ویتامین آ، باعث بهبود سلامت
چشم و بینایی میشود. در واقع این ویتامین برای عملکرد مطلوب شبکیه چشم
ضروری است. این ویتامین همچنین به حفظ سلامت غشاهای مخاطی چشم کمک میکند و
بدین گونه باعث محافظت از قرنیه و سطح چشم شده، جلوی خشکی چشمها را
میگیرد.