به گزارش شفا آنلاین:محققان کانادایی دریافتند که سطوح پایین ویتامین D <Low levels of vitamin D>بسته به شغل افراد متفاوت است و وضع افراد در مکانهای سربسته بدتر از بقیه میباشد.
محقق راهبر مطالعه، دکتر سباستین استراوب، دانشیار طب پیشگیری در دانشگاه
آلبرتا، گفت: «ما میدانیم که کمبود و فقر ویتامین D به میزان زیادی شیوع
دارد. اکنون میتوانیم بگوییم که شغل افراد فاکتوری تعیینکننده در این
مورد است.»
ویتامین D به صورت طبیعی در بعضی غذاها وجود دارد و اغلب به شیر و دیگر
محصولات افزوده میشود. تماس پوست با آفتاب نیز باعث ساخته شدن ویتامین D
میشود، برای همین به آن «ویتامین آفتابی» میگویند.
در تحقیق جدید، استراوب و همکارانش به بازبینی ۷۱ مطالعه از پیش منتشرشده
شامل بیش از ۵۳۴۰۰ فرد در نیمکرههای شمالی و جنوبی پرداختند.
آنها دریافتند که کمبود ویتامین D در ۸۰ درصد از کارگران با شیفت چرخشی
وجود دارد. بیش از سهچهارم کارگرانی که در مکانهای سربسته کار میکردند و
۷۲ درصد از دانشجویان حوزه پزشکی نیز به کمبود ویتامین D دچار بودند.MedLinePlus