کد خبر: ۱۵۶۴۳۱
تاریخ انتشار: ۰۶:۳۰ - ۰۱ تير ۱۳۹۶ - 2017June 22
مکلوبا یا مقلوبه غذایی فوق العاده با ریشه ای ایرانی و از فامیلهای نزدیک ته چین مرغ است ولی معمولا همه کس برای تهیه آن وقت نمی گذارد.
شفا آنلاین:مکلوبا یا مقلوبه غذایی فوق العاده با ریشه ای ایرانی و از فامیلهای نزدیک ته چین مرغ است ولی معمولا همه کس برای تهیه آن وقت نمی گذارد.

 به گزارش :مکلوبا یا مقلوبه غذایی فوق العاده با ریشه ای ایرانی و از فامیلهای نزدیک ته چین مرغ است ولی معمولا همه کس برای تهیه آن وقت نمی گذارد. به ما اجازه بدهید این طرز تهیه آن را به شما معرفی کنیم: برگه زردآلو، گوشت چرخ کرده، سس آب انگور قرمز تغلیظ شده ، پیاز کارامل، کدوی حلوایی و برنج، تنها 40 دقیقه برای آن وقت بگذارید و غذا آماده است.

ضیافتی کامل تنها در یک دیگ. تمام بخش هایی که تهیه مکلوبا را سخت می کنند تقسیم بندی کردیم: همه مواد لازم پخته و همراه ادویه هستند و شما فقط باید آنها را لایه لایه در دیگی بریزید تا جایی که پیازهای ته دیگ کاملا سفت و برشته شوند. غذایی مجلسی، خوشمزه و لذیذ!

مواد لازم:
 
برای برگه زردآلو:

  • 40 عدد برگه زردآلو
  • 150 گرم گوشت چرخ کرده گاو
  • یک قاشق غذاخوری تخم کاج
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک عدد پیاز کوچک رنده شده
  • یک چهارم قاشق مرباخوری نعنای خشک
  • 2 حبه سیر له شده
  • یک چهارم قاشق مرباخوری نمک
  • یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل سیاه درشت

برای سس:

  • 2 لیوان آب انگور قرمز تغلیظ شده
  • یک عدد چوب دارچین
  • 3 عدد فلفل انگلیسی نکوبیده
  • 3 قاشق غذاخوری شکر
  • 2 قاشق غذاخوری رب انار
 

 

برای برنج:

  • 2 لیوان برنج باسماتی
  • یک قاشق مرباخوری سرخالی نمک
  • یک قاچ متوسط کدوی حوایی پوست کنده شده
  • 6 قاشق روغن زیتون
  • 3 عدد پیاز سفید ورقه شده به ضخامت 2 سانتیمتر
  • یک چهارم قاشق مرباخوری نمک

ادویه برای لایه ها:

  • نصف قاشق مربا خوری فلفل انگلیسی آسیاب شده
  • یک چهارم قاشق مرباخوری دارچین آسیاب شده
  • یک چهارم قاشق غذاخوری فلفل سیاه آسیاب شده
 
طرز تهیه:

1. روی برگه زرد آلو آب جوش ریخته و به مدت نیم ساعت آن را کنار بگذارید.

2. تمام مواد برای پر کردن برگه زردآلو (گوشت چرخ شده، تخم کاج و ...) را با هم مخلوط کنید. برگه زرد آلو را باز کرده و با کمک انگشت مقداری از مواد آماده شده را داخل زردآلو کنید.

3. زردآلوهای آماده شده را در تابه لبه دار ریخته، مواد لازم برای سس را به آن اضافه نموده و بگذارید به جوش آید. پس از به جوش آمدن به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.

4. زردآلوها را خارج کرده و کناری بگذارید. سس حاصل را روی آتش بگذارید تا غلیظ شده و حجم آن به اندازه نصف لیوان برسد. سس آماده شده را صاف کرده و کنار بگذارید.

5. کدوی حلوایی را به ضخامت 2 میلیمتر ورق کنید و با ادویه لایه ها مخلوط نمایید.

6. 3 لیتر آب را همراه نمک در دیگ ریخته و روی آتش بگذارید تا به جوش آید. برنج را اضافه کرده و ده دقیقه دیگر روی آتش متوسط آن را بپزید. آتش را خاموش کرده و آبکش کنید. برنج را دوباره در دیگ برگردانید
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: