اگر احساس ضعف می کنید، خودتان را تحویل بگیرید و یک معجون مقوی برای خودتان درست کنید. در این هوای گرم بنشینید و با لذت آن را نوش جان کنید.
شفا آنلاین:اگر احساس ضعف می کنید، خودتان را تحویل
بگیرید و یک معجون مقوی برای خودتان درست کنید. در این هوای گرم بنشینید و
با لذت آن را نوش جان کنید.
- مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه
- مدت زمان بسته شدن در یخچال: 4 ساعت
- میزان سرو: 6 نفر
مواد لازم:- شیر: یک و نیم پیمانه
- خرمای مضافتی: 5 عدد
- عسل: 1 قاشق چای خوری
- گردوی (خرد شده): 3 عدد
- مغز پسته (خرد شده): 6 عدد
- مغز بادام (خرد شده): 6 عدد
- مغز فندق (خرد شده): 6 عدد
- کنجد: 2 قاشق سوپ خوری
- پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
1.
یک چهارم پیمانه از شیر دستور را در ظرفی بریزد. پودر ژلاتین را بر رویش
بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس بر روی بخار آب قرار دهید و هم بزنید
تا ژلاتین روان و براق شود.
2.
بعد کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد. ژلاتین آماده را به شیر باقی
مانده اضافه کنید و هم بزنید. سپس خرمای پوست گرفته بدون هسته، عسل،
دارچین، مغز پسته، بادام، گردو، فندق و کنجد را به همراه شیر در دستگاه
مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا مواد ترکیب شوند.
3.
مایه آماده را در جام یا قالب دلخواه بریزید و حداقل چهار ساعت در یخچال
قرار دهید تا ببندد. سپس با انواع مغزها، غنچه گل رز و پشمک تزیین کنید.
نکته:
1. در صورت تمایل می توانید از یک عدد موز متوسط نیز استفاده نمایید.
2.
در این معجون از عسل و خرما استفاده می شود که در عین حال که شیرینی دسر
را به صورت طبیعی تامین می نمایند بسیار انرژی بخش هستند و خواص دارویی و
درمانی بسیاری دارند.
3. این دسر به واسطه وجود انواع مغزها، شیر، خرما و عسل بسیار مقوی بوده و برای ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است.