کد خبر: ۱۵۶۲۹۱
تاریخ انتشار: ۰۵:۱۵ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - 2017June 21
فلاوانول موجود در برخی مواد خوراکی نظیر شکلات تلخ، موجب کاهش آسیب ناشی از فشار اکسایشی و التهاب عصبی در موش‌ها شد.
شفا آنلاین:تیمی از محققان دریافته‌اند شکلات تلخ موجب آهسته شدن روند افزایش سن می‌شود.
فشار اکسایشی و التهاب همراه با بالارفتن سن افزایش می‌یابد و تصور می‌شود نقش مهمی در بروز بیماری‌های حافظه نظیر آلزایمر دارد.


به گزارش شفا آنلاین:در مطالعه جدید، محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان دادند «اپی کتیچین»، فلاوانول موجود در برخی مواد خوراکی نظیر شکلات تلخ، موجب کاهش آسیب ناشی از فشار اکسایشی و التهاب عصبی در موش‌ها شد.
محققان مشاهده کردند تنها دو هفته بعد از درمان با اپی کتیچین، نه تنها میزان فشار اکسایشی و التهاب عصبی کاهش یافت بلکه حافظه و میزان اضطراب در موش‌ها هم بهبود یافت.
به گفته محققان، مصرف شکلات تلخ تاثیرات مفیدی بر حافظه افراد دارد و از این رو به سالمندان مصرف این ماده خوراکی توصیه می‌شود.سپید
WebMD
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: