کد خبر: ۱۵۵۹۸۵
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - 2017June 17
الکل روی سیستم های قلب و عروق تاثیر می گذارد و مانع سنتز پروتئین ها و جذب مواد غذایی مفید می شود.
شفا آنلاین>سلامت>نارسایی قلبی که به دنبال مصرف الکل(Alcohol) به وجود می آید بیماری بسیار ناراحت کننده ایست که معمولاً نتایج بسیار بدی دارد.

به گزارش شفا آنلاین،سپیده تقوی، متخصص بیماری های قلب و عروق با بیان اینکه الکل، تأثیرات متعددی روی سیستم های مختلف بدن می گذارد، افزود: الکل روی سیستم های قلب و عروق تاثیر می گذارد و مانع سنتز پروتئین ها و جذب مواد غذایی مفید می شود. همچنین باعث تجمع چربی می شود و تغییراتی در متابولیک(Metabolic) در بدن و سلول های قلب به وجود می آورد.

وی ادامه داد: الکل، مکانیزم های متعددی دارد که می تواند باعث آسیب به سیستم قلبی و عروقی شود و به صورت غیر مستقیم با افزایش فشارخون می تواند سبب آسیب رسانی به سیستم کاری و اسکولار شود. همچنین می تواند باعث اسپاسم عروق قلب شود که خود آسیب رسان است.

تقوی با بیان اینکه مصرف الکل باعث تشدید بیماری هایی از قبیل دیابت(Diabetes)، پرفشاری خون، چربی خون و .. تأثیرشان بر روی قلب می شود، گفت: یکی از موارد مهمی که در رشته قلب و عروق مطرح است، کاریم هپاتی ها هستند. یعنی بیماری هایی که سبب می شوند ماهیچه قلب ضعیف و یا حفره های قلب بزرگ شود که اصطلاح تخصصی آن، نارسایی قلب است.

وی با بیان اینکه یکی از دلایل بیماری نارسایی قلب، مصرف الکل است، ادامه داد: یکی از عوارض الکل این است که باعث ضعیف شدن ماهیچه های قلب و به تدریج بزرگی قلب می شود و به سلول های انقباضی میوکارت آسیب می رساند.

این متخصص بیماریهای قلب و عروق  در ادامه تاکید کرد: الکل با مکانیزم های متعدد می تواند اثر سمی مستقیمی روی میوکارت داشته باشد که این یکی از تأثیرات منفی مصرف الکل است.

وی ادامه داد: این بیماری بسیار خطرناک است. اوایل، فرد شاید علائمی نداشته باشد و به تدریج قلب که بزرگ می شود فعالیت و تنگی نفسش زیاد می شود و بعد از مدتی، افزایش فشارخون و افت خون پیدا می کند و ماهیچه ها کار خود را نمی توانند انجام دهند و خون رسانی انجام نمی شود .

تقوی با بیان اینکه این بیماری می تواند تمام ارگان های بدن را تحت تاثیر قرار دهد و به آنها آسیب برساند، تصریح کرد: الکل می تواند به ارگان های دیگر بدن نیز آسیب برساند و حتی اثرات غیرمستقیم داشته باشد و باعث افزایش فشارخون شود که خود این افزایش می تواند موجب آسیب های قلبی و عروقی شود.

این متخصص بیماریهای قلب و عروق با تأکید بر اینکه مصرف الکل تأثیرات بسیار منفی در درمان ها می گذارد، افزود: معمولاً افرادی که اعتیاد و وابستگی به الکل دارند نمی توانند به راحتی آن را کنار بگذارند و بعد از بیماری نارسایی قلبی، مصرف را متوقف نمی کنند، از این رو، درمان این افراد بسیار مشکل است و با داروهایی که داده می شود تداخل پیدا می کند.

تقوی با بیان اینکه این بیماران برای درمان های دیگر هم مثل پیوند قلب مناسب نیستند، گفت: نمی توانیم درمان های حیاتی را به فردی که اعتیاد به الکل دارد انجام دهیم و دستمان برای این کار بسته است، زیرا این افراد با مصرف مکرر الکل به خود آسیب می رسانند و به درمان ها جوابگو نیستند مگر اینکه الکل را ترک کنند.

وی تصریح کرد: عوامل خطر نیز در کنار هم با مصرف الکل تشدید می شوند و برای افراد بسیار خطرناکند. قطعاً الکل هم با داروها تداخل ایجاد می کند .

تقوی یکی دیگر از عوارضی را که الکل ایجاد می کند به هم خوردن ریتم قلب دانست و افزود: مصرف الکل، ضربان طبیعی قلب را به هم می زند که ممکن است از دهلیزها یا از بطن های قلبی باشند و هر یک خطر خود را دارند.

با تأکید بر اینکه الکل می تواند زمینه ساز تمام آریتمی های قلبی شود،  ادامه داد: الکل به قلب سالم نیز آسیب می رساند و خیلی از اوقات فرد به زمینه بیماری قلبی خود، آگاهی ندارد و با مصرف الکل متوجه آن می شود.

این متخصص بیماریهای قلب و عروق بیان کرد: معمولاً علائم آریتمی های قلبی این است که فرد با کاهش یا تپش ضربان قلب مواجه می شود و ممکن است به صورت افت فشار یا سنگ کوپ، خود را نشان دهد یا در آریتمی های بطنی، فرد ممکن است دچار مرگ ناگهانی شود .

وی ادامه داد: آریتمی های قلبی انواعی دارند که بسیار خطرناکند مثل بطنی ها، که ممکن است در اولین تظاهر های خود موجب مرگ ناگهانی شوند .

این متخصص بیماریهای قلب و عروق  در پایان با بیان اینکه الکل می تواند متابولیسم های چربی را نیز به هم بزند، اظهارداشت: یکی دیگر از عوارضی که الکل دارد، کمبود مواد غذایی مفید از جمله ویتامین ب1است. کمبود این ویتامین باعث یک نارسایی قلبی به اسم بری بری می شود که این نارسایی در افرادی که مصرف زیاد الکل دارند دیده می شود و آسیب اضافه تری به قلب می رساند.
برچسب ها: الکل ، کارشناس ، سلامت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: