کد خبر: ۱۵۵۸۲۶
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ - 2017June 16
حیدرعلی عابدی گفت: معمولا این بیماری با گرم شدن هوا شیوع و شاخص ترین بیماری از گروه بیماری های منتقله از طریق آب و غذا است بنابراین هر ساله وزارت بهداشت با شروع فصل گرما تمهیدات ویژه ای برای مقابله و پیشگیری از این بیماری اتخاذ و نظارت خود را بر مراکز توزیع غذا تشدید می کند.
شفاآنلاین>سلامت>عضوکمیسیون بهداشت و درمان مجلس بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از بیماری وبا تاکید کرد و عمده علت بروز این بیماری را استفاده از آب های غیرمتعارف برای آبیاری سبزی و صیفی دانست.

به گزارش شفاآنلاین،حیدرعلی عابدی در رابطه با اظهارات رییس بیماری های منتقله از آب و غذا مبنی بر تشدید نظارت بر مراکز توزیع مواد غذایی برای مقابله بابیماری وبا با بیان اینکه این بیماری یک بیماری حاد اسهالی است که به علت عفونت روده ها با باکتری به نام ویبریوکلرا بروز می کند، گفت: معمولا این بیماری با گرم شدن هوا شیوع و شاخص ترین بیماری از گروه بیماری های منتقله از طریق آب و غذا است بنابراین هر ساله وزارت بهداشت با شروع فصل گرما تمهیدات ویژه ای  برای مقابله و پیشگیری از این بیماری اتخاذ و نظارت خود را بر مراکز توزیع غذا تشدید می کند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: استفاده از آب های غیرمتعارف برای آبیاری صیفی جات و سبزی جات نیز شیوع این بیماری را به دنبال دارد زیرا این بیماری جزو بیماری هایی است که از راه دهان انتقال می یابد حتی اگر این محصولات هم در نهایت دقت شسته شوند باز هم فاضلاب حاوی مواد مضری است که منجر به وبا می شود از این رو نیاز است که مسئولان امر بر این موضوع نظارت داشته باشند تا سودجویان با آبیاری مزارع با فاضلاب سلامت مردم را در معرض تهدید قرار ندهند همچنین در رابطه نیاز است وزارت بهداشت اقدامات پیشگیرانه موثری را برای جلوگیری از سرعت انتشار در دستور کار قرار دهد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی،  با تاکید بر اهمیت پیشگیری از بیماری وبا، یادآور شد: میکروب وبا از طریق مدفوع انسان در محیط پخش شده و قادر است منابع آب آشامیدنی و فرآورده های غذایی(Food products) را آلوده کند در حقیقت شایع ترین راه انتقال این بیماری مصرف خوراکی سبزیجات آلوده ای است که به نحو مطلوب گندزدایی نشده اند و در واقع سبزیجاتی که بطور سنتی با کود انسانی آبیاری می شوند دارای بیشترین میزان آلودگی به این میکروب هستند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، بر لزوم رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از بیماری وبا تاکید کرد و گفت: مردم برای پیشگیری از بیماری وبا باید اقدامات پیشگیرانه ای را انجام داده و سبزی و صیفی جات را از فروشگاه های مجاز تهیه و تمامی فرآیندهای بهداشتی برای تمیزکردن، شست و شو و ضدعفونی کردن سبزی جات و صیفی جات را رعایت و آنها را با دقت ضدعفونی و انگل زدایی کنند در این رابطه لازم است افراد بعد از پاک کردن سبزیجات و صیفی جات آلوده دستان خود را با دقت شسته و حتی الامکان برای پاک کردن سبزی از دستکش استفاده کنند.



نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: