در فصل گرما احتمال شیوع وبا بیشتر بوده و بهتر است مردم هشدارهای بهداشتی را جدی بگیرند.
شفا آنلاین>سلامت>رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت:در فصل گرما احتمال شیوع وبا بیشتر بوده و بهتر است مردم هشدارهای بهداشتی را جدی بگیرند.
به گزارش شفا آنلاین،محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: بیماری وبا(Cholera) معمولا در مناطق گرم و مرطوب و همچنین در شهرهایی که آب سطحی بالاتر است شیوع مییابد.
وی
بیان کرد: در مناطق شمالی کشور به دلیل هوای گرم و شرجی شیوع میکروب وبا
بیشتر از مناطق دیگر کشور بوده و از آنجا که میکروب وبا در آب زندگی
میکند، آب عامل اصلی انتقال وبا است.
عزیزی
ادامه داد: مدفوع فرد مبتلا به وبا پر از میکروب است و در مکانهایی
که چاه فاضلاب با آبهای زیر زمینی در ارتباط است این میکروب منتقل میشود
و در صورت مصرف آب آلوده و یا آبیاری مزارع انسان و حتی گیاهان را به این
بیماری مبتلا میکند.
وی
عنوان کرد: آب مصرفی در مزارع کشاورزی در صورتی که آلوده به میکروب وبا
باشد سبزیجات و محصولات کشاورزی به این ویروس آلوده و همین امر سبب بروز
مشکلاتی میشود.
عزیزی
تاکید کرد: به مردم توصیه میکنم که از آبهای بستهبندی و شرب شهری
استفاده کنند تا دچار بیماری وبا نشوند و اگر در جایی چشمه آب قرار داشت
برای مصرف بهتر است آن را بجوشانید تا خطر میکروب وبا از بین برود.
وی
گفت: حبوبات و غلات به دلیل خشک بودن به میکروب وبا آلوده نیستند، زیرا
این ویروس در جاهای گرم و مرطوب زندگی میکنند و حرارت غلات خشک این میکروب
را از بین میبرد.
عزیزی
یادآور شد: افراد پس از دست زدن به سبزیجات بهتر است دستهای خود را شستشو
دهند تا میکروب احتمالی موجود در سبزی و حتی میوه از بین برود.