۱- استفادهی روغن را کاهش دهید؛ زیرا باعث سستی و کم انرژی شدن بدن میشود.
۲- تربوز و آب ناریال بهترین گزینهها برای رفع تشنگی و کم آب نشدن بدن شما در جریان روزه داری است. بهتر است در سحری استفاده کنید.
۳- بهتر است که با خرما یا مخلوط شیر و شربت، افطار کنید. آب نیشکر نیز بسیار مفید است؛ زیرا منبع خوب گلوکوز است و به سرعت به شما انرژی می دهد.
۴- بهتر است به جای آب میوهها، آنها را به شکل تازه استفاده کنید؛ دارای فایبر و ویتامینها است، خشکی معده را از بین می برد و به بدنتان انرژی ضروری را میدهد.
۵- اگر میخواهید از باد (نفخ) شکم و سوی هاضمه جلوگیری کنید، در خوارکتان چربی و مصاله کمتر اضافه کنید؛ همچنان از پی هم خوردن و نوشیدنیهای گازدار جلوگیری کنید.
۶- پس از افطار بیشتر آب بنوشید. فاصلهی میان افطار تا سحری بهترین زمان برای نوشیدن آب است . بهتر است دو لیتر آب را در این جریان بنوشید.
۷- در سحری، کوشش کنید که از خوارکیهایی که دارای گندم است، استفاده کنید؛ زیرا غذاهایی که گندم دارد، در ۶ تا ۷ ساعت هضم می شود، و باعث می شود که به زودی گرسنه نشوید.
۸- در صورت امکان، میان افطار و سحر، از غذاهای دریایی استفاده کنید؛ زیرا چربی کمتر دارد و دارای پروتین ، ویتامین، مواد معدنی و امگا ۳ است.
۹- شربت لیمو یکی از بهترین نوشیدنیها برای روزه داران است؛ البته باید پس از افطار نوشیده شود. این شربت ترکیبی از آب و آب لیمو است که البته نباید هر کدام از ۳۰ تا ۵۰ ملی لیتر بیشتر باشد.
۱۰- بودن سفیدی تخم مرغ و ماست، در رژیم غذایی شما ضروری است؛ زیرا منبع خوب پروتین است.