کد خبر: ۱۵۵۳۷۸
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - 2017June 12
دانشمندان بریتانیایی با مطالعه روش های تغذیه ای ۲.۲۵ میلیون نفر به خواص بیشتر قهوه پی بردند.

شفاآنلاین>سلامت>متخصصان بریتانیایی اعلام کردند: نوشیدن پنج فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.

به گزارش شفاآنلاین، از لایف رو، دانشمندان بریتانیایی با مطالعه روش های تغذیه ای ۲.۲۵ میلیون نفر به خواص بیشتر قهوه پی بردند.
براساس تحقیقات جدید این دانشمندان، کسانی که یک فنجان در روز قهوه می نوشند، تا ۲۰ درصد خطر احتمال ابتلا به سرطان(cancer) در آنها کاهش می یابد و نکته جالب آن است که وجود پنج فنجان قهوه در برنامه غذایی روزانه خطر ابتلا به سرطان را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.
به گفته محققان بریتانیایی قهوه بدون کافئین نیز مفید است، اگر چه خواص ضد سرطانی آن کمتر است.
پزشکان در عین حال توصیه می کنند که نوشیدن پنج فنجان قهوه در روز کافی است زیرا مقدار بالای کافئین برای بدن مضر است.
همچنین زنان باردار باید از مصرف زیاد کافئین اجتناب کنند اما نوشیدن قهوه در حد متعادل آن، یک آنتی اکسیدان طبیعی است، خاصیت ضد التهاب دارد و می تواند بدن انسان را در برابر بسیاری از بیماری‌های مهلک مقاوم کند.
برچسب ها: سرطان ، قهوه ، کافئین
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: