به گزارش شفا آنلاین،روحالله شعرا درباره چاقی موضعی شکم اظهار کرد: چاقی موضعی شکم معمولاً ناشی از پرخوری نیست و کمخوری هم درمان آن نیست؛ علت آن معمولاً سردی گوارش است.
وی افزود: غذاهایی که خوب پخته نشده مثل نان ساندویچی، بیسکویت، کیک، چیپس صنعتی، ماکارونی، لازانیا، سالاد الویه و غذاهای غلیظ و سردمزاج، مثل پنیر، ماست، ماهی، قارچ در بروز چاق موضعی مؤثر است که باید از مصرف آنها اجتناب کرد.
این متخصص طب سنتی(Traditional medicine) تصریح کرد: میوههای سرد مثل خیار، هلو، آلو، پرتقال و... (البته آب این میوهها بین وعدههای غذایی بلامانع است)، همچنین نوشیدن آب یا دوغ، دلستر و ... با غذا و مصرف برنج در وعده نهار نیز موجب بروز چاقی شکمی میشود.
شعرا خاطرنشان کرد: معمولاً پوشیدن دائم شکمبند پشمی یا حولهای مهمترین روش درمانی است و مصرف داروهایی مثل زیره، زنیان و رازیانه بهصورت نکوبیده یا نیمکوب با کمی نبات کوبیده برای از بین بردن این نوع چاقیها بسیار مؤثر است.