وی عنوان کرد: بهتر است در
بین وعده افطار و شام از ۲ واحد میوه و سبزیجات استفاده کنیم، زیرا این
مواد سرشار از ویتامینها و املاح معدنی بوده و توان و بنیه بدن را برای
گرفتن روزه چندین برابر میکند.
نیستانی
تأکید کرد: حتماً در وعده سحر یک واحد میوه و سبزیجات میل شود تا علاوه بر
تأمین کالری مورد نیاز بدن این مواد غذایی سبب میشود تا در طول روز انرژی
و توانمان کاهش پیدا نکند و به خوبی بتوانیم بر تشنگی و حتی گرسنگی در طول
روز غلبه کنیم.
وی اظهار کرد: روزهداران بهتر است وعده افطار و شام را یکی
نکنند و به جای مصرف یک وعده پر حجم ۳ الی ۴ وعده کمحجم و پرکالری استفاده
کنند تا انرژیشان در طول روزهداری در این مدت باقی مانده تا پایان ماه
رمضان حفظ شود.
نیستانی
ادامه داد: بهتر است در وعده افطار افراد روزهدار یک لیوان شیر کمچرب
استفاده کنند تا بسیاری از مواد معدنی و کلسیم مورد نیاز بدن از این طریق
تأمین شود و روزهداران در طول روزهای ماه رمضان دچار تشنگی و کمبود انرژی
نشوند.
وی اظهار کرد: مصرف مولتیویتامین(multi vitamine) و مکملها در طول
روزهداری هیچ ضرورتی ندارد و افرادی که دارای برنامه غذایی منظم هستند
این مکملها برای تأمین انرژی و توانشان در طول روز بی فایده است.