کد خبر: ۱۵۵۰۲۴
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ - 2017June 09
خواب کودکان حداقل هشت ساعت و نوجوانان حداقل هفت ساعت در طول شبانه روز توصیه می شود و خوابیدن یک ساعت اضافه در طول روز به دلیل خستگی و یا جبران کمبود خواب، اشکال ندارد
شفا آنلاین>سلامت>عضوهیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به آسیب های خواب دیرهنگام و نامنظم به خصوص در کودکان و نوجوانان اشاره کرد و گفت:خواب نامنظم درکودکان و نوجوانان می تواند منجر به اختلال رشد، کوتاهی قد، چاقی یا حتی لاغری(Impotence) مفرط شود.

به گزارش شفا آنلاین،دکتر حامد پورآرام افزود: خواب کودکان حداقل هشت ساعت و نوجوانان حداقل هفت ساعت در طول شبانه روز توصیه می شود و خوابیدن یک ساعت اضافه در طول روز به دلیل خستگی و یا جبران کمبود خواب، اشکال ندارد.

وی، شکل عادی خواب در کودکان و نوجوانان بین 7 تا 8 ساعت اعلام کرد وگفت: خواب مناسب و کافی از جمله نیازمندی های انسان ها است و توصیه می شود که آنان بطور متوسط هشت ساعت در شبانه روز بخوابند.

پورآرام بااشاره به اینکه خواب زیادی هم دارای عوارضی است وبرای سلامتی بدن مضر است، اظهار کرد: طول خواب در شبانه روز برای کودکان بیش از 10 ساعت و برای نوجوانان بیش از 9 ساعت نباید باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: زیادی خواب هم به بدن آسیب می رساند و می تواند عامل چاقی(Overweight) در افراد باشد. افراد ساعاتی را که در خواب هستند، فعالیت بدنی ندارند و انرژی ذخیره می کنند و این کار می تواند زمینه بروز چاقی را فراهم کند.

متخصص تغذیه اعلام کرد: افرادی که شرایط خاص دارند باید با مشاوره متخصصان مدت خواب خود را تنظیم کنند تا مشکل جسمی برای آنان بوجود نیاید.

وی به خواب در ایام ماه مبارک رمضان امسال هم اشاره کرد و گفت: بسیاری از روزه داران با خواب بعد از صرف وعده سحری کمبود خواب خود را جبران و دیرتر سرکار خود حاضر می شوند.این افراد در صورت احساس خستگی و خواب آلودگی پس از مراجعت از کار روزانه نیز می توانند استراحت کرده و با خواب نیمروز کمبود خواب شبانه را جبران کنند.

پورآرام همچنین به روزه داران به خصوص برای کودکان و نوجوانان توصیه کرد که خواب جایگزین در طول روز را داشته باشند تا سلامت آنان به خطر نیفتاد.

وی به چاق شدن برخی از روزه داران اشاره کرد و گفت: علت اساسی چاقی افراد پس از ماه مبارک رمضان، پرخوری و افزایش زمان خواب و استراحت است.
برچسب ها: چاقی ، لاغری ، اختلال رشد
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: