کد خبر: ۱۵۴۴۴۷
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ - 2017June 03
بعضی از بیماران علاقه زیادی به بادنجان دارند اما مداومت به خوردن بادنجان به ویژه بدون رعایت اصول طبخ کم عارضه، می‌تواند عوارض ناخوشایندی نیز به دنبال داشته باشد
شفا آنلاین>سلامت>یک دستیار تخصصی طب سنتی(Traditional medicine) ایران گفت: بعضی از بیماران علاقه زیادی به بادنجان دارند اما مداومت به خوردن بادنجان به ویژه بدون رعایت اصول طبخ کم عارضه، می‌تواند عوارض ناخوشایندی نیز به دنبال داشته باشد که سوزش دهان و بروز آفت از عوارض شایع آن است.

به گزارش شفا آنلاین،محمدعلی زارعیان با بیان اینکه یکی از مشهورترین خوراکیهایی که به سودازا بودن شهره یافته, بادنجان(Eggplant) است، اظهار کرد: ابتدا باید دانست که سودازایی بدین معنا نیست که باید آن را از لیست غذایی حذف کرد, بعضی از بیماران علاقه زیادی به بادنجان دارند اما مداومت به خوردن بادنجان به‌ویژه بدون رعایت اصول طبخ کم‌عارضه، می‌تواند عوارض ناخوشایندی نیز به دنبال داشته باشد که یکی از عوارض شایع به دنبال خوردن بادنجان، سوزش دهان و بروز آفت است.

راه‌های کاهش عوارض و سودازایی بادنجان

این دستیار تخصصی طب سنتی ایران تصریح کرد: بادنجان پوست‌کنده یا باپوست را چهار قسمت کنید داخل آن را با خلال سوراخ‌سوراخ کنید و به لایه داخلی و خارجی آن نمک بمالید و بر روى هم بچینید و بگذارید دو الی سه ساعت در آب سرد بماند تا آب سیاه و تیز طعم شود، سپس آن آب سیاه را دور بریزید و مجدداً روی آن آب بریزید تا مراحل قبل طی شود, تعویض آب را ادامه دهید تا دیگر آب سیاه نشود و تیزى بادنجان کم شود, می‌توانید به جای چهار قسمت کردن، بادنجان را ورقه‌ورقه کنید و روی آن نمک بمالید و مراحل قبلی را انجام دهید.

زارعیان افزود: پس از پایان مراحل خیساندن، قطعات بادنجان(Eggplant) را بشویید و با گوشت بره یا بزغاله یا مرغ جوان فربه و روغن گاو تازه با کمی آب طبخ کنید یا در روغن بریان کنید و بعد از بریان شدن در آن را بگذارید و زمان بدهید تا ترکیبات آن خوب پخته شود, می‌توانید قطعات بادنجان را بدون گوشت نیز با روغن گاو تازه بریان کنید و مراحل قبل را طی کنید تا خوب پخته شود.

وی تصریح کرد: پس از پخته شدن، خورش حاضر شده را با سرکه یا آب انار, اناردان, گلپر, کرویا و امثال اینها طعم‌دار کنید؛ این طعم‌دهنده‌ها نیز به اصلاح و رفع عوارض کبدی بادنجان کمک می‌کنند.

برچسب ها: بادنجان ، سلامت ، تغذیه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: