در روزهای گرم و طولانی روزه داری در ایام ماه مبارک رمضان افراد بهتر است در وعده افطاریشان از غذاهای گرم و شیرین استفاده کنند و هرگز از غذاهای سرد برای باز کردن روزه استفاده نکنند
شفا آنلاین>تغذیه>شیوه تغذیه ماه رمضان به طور کلی با دیگر ماهها تفاوت چندانی ندارد و فقط برخی نکات ریز و مهم است که روزه داران باید در هنگام افطار و سحر به آن توجه کنند.به گزارش شفا آنلاین،در
روزهای گرم و طولانی روزه داری در ایام ماه مبارک رمضان افراد بهتر است در
وعده افطاریشان از غذاهای گرم و شیرین استفاده کنند و هرگز از غذاهای سرد
برای باز کردن روزه استفاده نکنند.
برای
جلوگیری از تشنگی در زمان روزه داری افراد باید در بین فاصله زمانی بین
افطار تا سحر به میزان کافی آب بنوشند و این کار فقط در زمان سحر آن هم به
میزان فراوان نمیتواند مانعی برای رفع تشنگی در طول روز شود .
بهتر
است برای وعده افطار از مصرف غذاهای چرب مثل خورشت و آش پرهیز شود و به
جای آن مصرف سوپهای حاوی سبزیجات و فرنی را جایگزین غذاهای چرب کنند.