کد خبر: ۱۵۳۶۴۹
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۶ - 2017May 27
استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ، آش، حلیم بــدون روغن و همچنین مایعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و املاح فرد روزه‌دار می‌شود

شفا آنلاین>تغذیه>کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت: استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ، آش، حلیم بــدون روغن و هم‌چنین مایعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و املاح بدن فرد روزه‌دار می‌شود.

به گزارش شفا آنلاین، حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی در پاسخ خصوص مواد غذایی مناسب برای جلوگیری از تشنگی شدید در ایام روزه‌داری اظهار کرد: مصرف شیر گرم و فرنی یا شیر برنج در هنگام افطار مناسب است.

وی افزود: استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ، آش، حلیم بــدون روغن و همچنین مایعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و املاح فرد روزه‌دار می‌شود.

عبدالعزیزی عنوان کرد: مصرف مایعات مثل آب آشامیدنی، آب میوه، شیر کم چربی، دوغ بدون نمک در فاصله پس از افطار تا هنگام خوابیدن کمک می‌کند که تعادل آب و الکترولیت‌های بدن شما در هنگام روزه‌داری خفط شود.

این کارشناس ادامه داد: توصیه می‌شود در وعده سحری مقدار مناسبی سبزی‌های مختلف مصرف شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سبزی‌ها با دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب علاوه بر تامین ویتامین‌ها و املاح مورد نیاز بدن از تشنگی فرد در طول روز جلوگیری می‌کنند.

برچسب ها: تشنگی ، ویتامین‌ ، افطار
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: