به گزارش شفا آنلاین، دکتر شان هفرون، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مطالعه ما بر اهمیت وجود میوه و سبزیجات بیشتر در رژیم غذایی تاکید دارد.»
در افراد مبتلا به بیماری عروق محیطی، رگ های پا تنگ و باریک شده که موجب محدودشدن جریان خون به ماهیچه ها می شود و راه رفتن یا ایستادن را دشوار یا دردناک می کند.
محققان در این مطالعه داده های ۳.۷ میلیون نفر با میانگین سنی ۶۴ سال را بررسی کردند و دریافتند افرادی که سه وعده یا بیشتر در روز میوه و سبزیجات(vegetables) می خوردند، ۱۸ درصد کمتر با ریسک ابتلا به بیماری عروق محیطی مواجه بودند.
نتایج مطالعات پیشین همواره حاکی از آن بوده که مصرف مقدار کمتر میوه و سبزی با افزایش خطر بیماری قلبی و سکته مغزی مرتبط است اما تاکنون مطالعات کافی در مورد ارتباط بین مصرف میوه و سبزی با خطر ابتلا به بیماری عروقی محیطی انجام نگرفته بود.