شرکت سازنده اعلام کرده که تاکنون نمونه مشابه این قهوه وجود نداشته و برای نخستین بار در جهان قهوه فاقد رنگ، اما با همان طعم و مزه و اثر تقویت شده تولید شده است
شفا آنلاین>تغذیه>متخصصان علوم غذایی به تازگی نسل جدیدی از نوشیدنیهای کافئیندار را طراحی کردهاند که بدون بو است، اما قدرتی بسیار بیشتر از نوشیدنیهای عادی برای افزایش تمرکز و جلوگیری از خواب آلودگی افراد دارد.به گزارش شفا آنلاین، این نوشیدنی به نام CLR CFF مانند بطری آب معدنی شفاف و بی رنگ است که هر بطری حاوی ۱۰۰ میلی گرم کافئین است.
طعم آن مشابه قهوه(Coffee) سرد و فروش جهانی آن از کشور انگلستان آغاز شده است.
این
نوشیدنی بویژه برای افرادی که صبحها به همراه صبحانه عادت به نوشیدن قهوه
دارند میتواند یک جایگزین مناسب برای زمان هایی شود که فرصت کافی برای
نوشیدن یک فنجان قهوه گرم وجود ندارد.
شرکت
سازنده اعلام کرده که تاکنون نمونه مشابه این قهوه وجود نداشته و برای
نخستین بار در جهان قهوه فاقد رنگ، اما با همان طعم و مزه و اثر تقویت شده
تولید شده است.
با
وجود مخفی نگه داشته شدن ترکیب این قهوه از سوی شرکت سازنده، اما
کارشناسان اعتقاد دارند این نوشیدنی از دانههای قهوه عربی و بو دادن آنها
تهیه شده است، همچنین این نوشیدنی فاقد مواد نگهدارنده، قند یا انواع
شیرین کنندهها میباشد.
کارشناسان
هدف از تهیه این نوشیدنی را امکان دریافت خواص کافئین(Caffeine) و طعم قهوه توسط
مصرف کننده بدون نیاز به صرف وقت برای تهیه آن و یا نگرانی از بابت ایجاد
اثر لکه بر روی دندانها اعلام کردهاند.
همچنین میتوان این نوشیدنی را با شیر یا شیر سویا ترکیب و مخلوط آن را مصرف کرد.
کارشناسان
صنایع غذایی در حال تحقیق بر روی مواد غذایی هستند تا با حذف کردن اثرات
مضر این خوراکی آنها را به مواد غذایی سالم برای بدن تبدیل کنند.
گفتنی
است؛ قهوه یکی از پرطرفدارترین نوشیدنیها در جهان بوده و بسیاری از افراد
برای رفع خستگی، افزایش انرژی و تمرکز آن را مصرف میکنند.
با
وجود مفید بودن مصرف این نوشیدنی برای بدن و جلوگیری از بروز بیماریهای
کبدی یا سرطان(Cancer)، مصرف بیش از حد آن نیز میتواند باعث اختلال در عملکرد
سیستم ایمنی بدن، گیجی و کاهش تمرکز، تهوع و نیز بروز برخی مشکلات گوارشی
شود به همین دلیل توصیه میشود این نوشیدنی به میزان استاندارد مصرف شود.
متخصصان
معتقدند یکی از قویترین انواع قهوه موسوم به اسپرسو میتواند در صورت
مصرف بیش از اندازه در افراد باعث واکنش شدید سیستم ایمنی(Safety system) بدن، مسمومیت و
حتی شوک غذایی موسوم به شوک آنافلاکسی شود.