کد خبر: ۱۵۳۲۲۱
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۰ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۶ - 2017May 25
همبرگر شکم پر از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
شفا آنلاین: همبرگر شکم پر از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. خیلی جالب است وقتی همبرگرهای همیشگی، سورپرایزی در دل خود دارند.
 
 مواد لازم:
 
  •     گوشت چرخ کرده  ۱۴۰۰ گرم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  یک و نیم قاشق چای خوری
  •     پنیر موزارلا  ۸۵ گرم
  •     ریحان  ۱ قاشق چای خوری
  •     گوجه گیلاسی  ۱۲ عدد
  •     روغن  قدری
  •     نان همبرگر  ۶ عدد
 

 
 
طرز تهیه:

1-با دست هایتان گوشت را با ۳ قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. ترکیب را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید.
 
2- 1 قاشق غذاخوری از گوشت وسط هر برگر را بردارید و کنار بگذارید. برش های پنیر موزارلا، گوجه گیلاسی ها و ریحان خرد شده را در بین آن ها تقسیم کنید و کمی نمک به آن ها بزنید. گوشتی را که از روی هر یک برداشته بودید، روی آن ها بگذارید و محکم کنید.
 
3- به آرامی هر برگر را به قطر ۱۲ سانتی متر باز کنید. روی آن ها را بپوشانید و برای ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
 
4- ماهیتابه را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. ماهیتابه و برگرها را با قلمو چرب کنید و برگر ها را برای ۱۰ دقیقه از هر طرف تا مغزپخت شوند، بپزید.
 
5-در صورت تمایل نان ها را هم کمی برشته کنید و همبرگرها را به همراه چند برگ کاهو یا سایر مواد مورد نظرتان روی آن ها گذاشته و میل کنید.
 
نکات:

1-- پنیر موزارلا را به شکل حلقه های نازک برش بزنید.
 
2- گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید.

3- از ریحان خرد شده و یا هر سبزی دیگر دلخواهتان مانند ارگانو استفاده کنید.

4- می توانید همبرگر خود را همراه با قارچ تفت داده شده، پنیر چدار رنده شده و یا هر ماده ی دیگر دلخواهتان میل کنید.
برچسب ها: همبرگر ، شکم پر ، ریحان
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: