اما آیا افزودن بر کیفیت آب برای سیستم بدن مفیدتر است؟ فقط عسل اضافه کنید، بله عسل! میدانم چه فکری میکنید.
عسل، سرشار از قند است. خیلی شیرین است؟
عسل(honey) چطور میتواند سالم باشد؟ دوستان نترسید، عسل بینهایت برای شما خوب است. نوشیدن روزانه یک لیوان آب و عسل ولرم میتواند بهنفع سلامتتان باشد و حتی از بیماری پیشگیری نماید. بله، درست شنیدید، این اتفاقی است که با نوشیدن روزانه این شربت روی میدهد.
اگر واقعا از نفخ رنج میبرید یا مرتبا احساس میکنید شکمتان باد کرده است، یک لیوان آب گرم و عسل کمک میکند اثرات نفخ را در سیستم گوارشتان خنثی کنید و فورا احساس سبکی خواهید کرد.
عسل، خواص شگفتانگیزی روی سیستم ایمنیتان دارد. عسل خالص و ارگانیک تهیه کنید تا بیشترین بهره را از خواص ضدمیکروبی آن ببرید. عسل سرشار از آنزیمها، ویتامینها و مواد معدنی است که از شما در برابر هر نوع باکتری مضری محافظت میکند.
عسل و آب گرم یکی از بهترین ترکیبات برای دفع سموم و ضایعات از بدن است. به این ماده سمزدا سلام کرده و با سموم خداحافظی کنید.
یک نکته: افزودن لیمو به این ترکیب، مفیدترش هم میکند چون ادرار را بیشتر میکند.
بله! عسل یک آنتی اکسیدان طبیعی است که به دفع ضایعات کمک کرده و بهدلیل ویژگیهای آنتیباکتریال پوستتان را تمیز نگه داشته و از همیشه شفافتر میکند.
اولین فکری که به ذهنتان رسید به احتمال زیاد قند موجود در عسل بود. بله، قند زیادی در عسل وجود دارد اما با قند سفید کاملا متفاوت است چون قند طبیعی است! این قندهای طبیعی کمک میکنند تا میل روزانه شما به شیرینی و خوراکیهای نامناسب مانند کیک، شیرینی، شکلات و نوشابه پاسخ داده شود. در حقیقت اگر نوشیدنیهای حاوی شیرینکننده را با اب و عسل جایگزین کنید، از۶۴درصد کالری نجات پیدا خواهید کرد.
آب و عسل گرم، نوشیدنی مناسب زمستان است، گلو درد را تسکین میدهد و درماههای سرد گرمتان میکند. عسل، مرهمی طبیعی برای عفونتهای تنفسی (Respiratory infections)و سرفههای معمولی است، پس اینبار اگر سرماخوردگی ناخوشایند زمستانی داشتید، سراغ عسل بروید، البته خالص و ارگانیک.
همانطور که گفتیم، اگرچه عسل حاوی مقدار زیادی قند است اما مانند قند سفید نیست؛ ترکیب فروکتوز و گلوکز به بدن در تنظیم میزان قندخون کمک مینماید. همچنین گفته میشود کلسترول را هم کاهش میدهد.
این هم یک خاصیت خیلی خوب، درست است؟ فلاوونیدها و آنتیاکسیدانهای موجود در عسل میتوانند به پیشگیری و کاهش خطر بیماریهای قلبی کمک کنند. تحقیقات نشان دادهاند عسل فرایند اکسیداسیون کلسترول بد در خون انسان را کُند میکند؛ فرایندی که تاثیری مخرب روی قلب گذاشته و منجر به حمله قلبی و حتی سکته مغزی میشود.
پس منتظر چه هستید؟ عسل را بردارید و کتری را به جوش آورید!
هشدار : اگر از دیابت رنج میبرید حتماً قبل از استفاده از عسل با پزشک خود مشورت کنید.