کد خبر: ۱۵۲۶۸۵
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۰ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017May 20
مصرف کننده این محصولات در سطح دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها وزارت بهداشت است که با مصوبه شورای فناوری برای کل کشور، تا پایان امسال از محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان خریداری خواهد شد
شفا آنلاین>سلامت>رئیس دفتر توسعه فناوری(Technology) سلامت وزارت بهداشت گفت: تا پایان امسال یک هزار میلیارد تومان محصول توسط وزارت بهداشت، از شرکت‌های دانش‌بنیان خریداری می‌شود.

به گزارش شفا آنلاین،حسین وطن پور، با اشاره به برخی از محصولات که تاییدیه‌ها و گواهی‌نامه‌های استاندارد از سازمان غذا و دارو دارند، اما به دلیل وجود مشکلاتی در بازار فروش، به فروش نمی‌رسند، اظهار کرد: مصرف کننده این محصولات در سطح دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها وزارت بهداشت است که با مصوبه شورای فناوری برای کل کشور، تا پایان امسال از محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان خریداری خواهد شد

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه‌ها باید ارتباط تنگاتنگی با فناوری داشته باشند، اعلام کرد: در حال حاضر باید از تحقیقات و پژوهش‌هایی که در سطح دانشگاه‌ها انجام می‌شود حمایت کنیم و استعدادها و توانمندی‌های جوانان کشور را شناسایی کنیم تا بتوانیم در کنار دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم، محصولات تولید کرده و این محصولات  را به بازارهای داخلی و خارجی عرضه کنیم. 

وی افزود: با تجاری‌سازی محصولات حاصل از استعداد جوانان، از خروج ارز و نخبگان کشور جلوگیری می‌شود. در نتیجه این عمل درآمدزایی کشور افزایش یافته و غرور ملی ایجاد می‌شود. باید دانش و محصول را کنار یکدیگر تولید کنیم، چرا که در این حالت با یک تیر، دو نشان زده می‌شود. 

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت(Ministry of Health) در ادامه با بیان اینکه 18 هزار عضو هیات علمی در دانشگاه‌ها وجود دارند، گفت: از بین این تعداد 235 نفر در شرکت‌های فناور دانش‌بنیان مشغول فعالیت هستند. اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها باید در جوانان ایجاد انگیزه کرده و جوانان را به عنوان سرمایه در دانشگاه‌ها حفظ کنند. همچنین پژوهش‌ها و تحقیقات فناوری باید ارتقاء داده شوند تا نخبگان در کشور ماندگار شوند. 

وی با اشاره به این مطلب که باید بحث فناوری در دانشگاه‌ها گسترش داده شود، افزود: دانشگاه همواره محل حل مشکلات و مسائل کشور بوده است، در طول 15 سال که بحث فناوری در کشور مطرح است، باید با اهتمام جدی نقش دانشگاه‌ها را با فناوری پر رنگتر کنیم. 

وطن پور در خصوص صندوق فناوری که در راستای افزایش ارتباط دانشگاه با صنعت است، گفت: سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در کنار بخش‌های علمی و دانشگاهی می‌توانند از این صندوق‌ها استفاده کنند. لذا کل دانشگاه‌های یک استان می‌توانند تا سقف 49 درصد و بخش صنایع منطقه تا 51 درصد از این صندوق‌ها سهم داشته باشند.   

وی با بیان اینکه سه درصد بودجه تخصیص یافته به سازمان‌های دولتی به حوزه فناوری و تحقیقات(researches) اختصاص می‌یابد، اظهار کرد: تاسیس صندوق‌های فناوری، در برنامه ششم امسال در مجلس شورای اسلامی تصویب شده است که می ‌توان این صندوق‌ها را برای حمایت از فناوری توسعه داد. 

وی با اشاره به ویژگی دانش‌بنیان در جامعه تصریح کرد: دانش‌بنیان‌ها ارزش افزوده‌ بالایی دارند و کهنه نمی‌شوند، در این راستا فرهنگ‌سازی خوبی در دانشگاه‌های کشور انجام شده است که می‌توان از این شرکت‌ها در اشتغال‌زایی بهره برد.

برچسب ها: بهداشت ، سلامت ، وزیر
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: