کد خبر: ۱۵۲۵۳۷
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017May 18
اگر شما اکثرا برای ناهار ماهی خام سفارش می‌دهید بهتر است برای سلامتی خود روی انتخابتان تجدید نظر کنید.
شفاآنلاین>تغذیه>بعد از خواندن این خبر شاید دیگر لب به ماهی خام (سوشی) نزنید.

به گزارش شفاآنلاین،اگر شما اکثرا برای ناهار ماهی خام سفارش می‌دهید بهتر است برای سلامتی خود روی انتخابتان تجدید نظر کنید.

بنا به گزارش منتشر شده در مجله پزشکی بریتانیا مصرف زیاد ماهی خام(سوشی) نوعی انگل را در روده بوجود می‌آورد.

آنها معتقدند افزایش عفونت‌های انگلی ممکن است مرتبط افزایش محبوبیت بیش از پیش سوشی در کشورهای غربی باشد.

اخیرا مردی ۳۲ ساله را در لیسبون، پرتغال تحت مداوا قرار گرفت که جدار روده اش را «لارو انگل» پوشانده بود. وی به مدت یک هفته از معده درد، حالت تهوع و و تب رنج می‌برد. آزمایش خون این مرد پرتغالی نشان داد که دارای عفونت است. او هنگامی که ابراز کرد اخیرا ماهی خام(سوشی) خورده است، پزشکانان به «آنیساکیاسیس» شک کردند.

پزشکان بعد از انجام آندوسکوپی، انگلی را مشاهده کردند که به قسمتی از روده چسبیده است.

«آنیساکیاسیس» یک بیماری انگلی است که در اثر هجوم «کرم آنیساکید» به معده و روده منتقل می‌شود. عفونت(infection) ناشی از این انگل‌ها در انسان، در اثر هضم ماهی‌های آلوده، خام یا نیم پخته و مرکب به وجود می‌آید.

علائم این عارضه کمی شبیه به آلرژی (Allergies)است اما علائم اصلی آن درد شکمی، تهوع، استفراغ، خونریزی‌های گوارشی و انسداد روده هستند.


برچسب ها: سوشی ، آلرژی ، عفونت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: