به گزارش شفا آنلاین،مادران باردار در آب و هوای سرد کمتر از زنانی که در دماهای گرم زندگی می کنند در معرض ابتلا به دیابت بارداری قرار دارند.
دکتر جیلیان بوث، سرپرست تیم تحقیق در بیمارستان سنت میشل تورنتو، در این باره می گوید: «یافته های ما مفاهیم مهمی برای پیشگیری و کنترل دیابت بارداری دارد.»
به گفته بوث، تغییرات دمایی تنها منجر به افزایش کم ریسک دیابت بارداری می شود اما شمار زنان تحت تاثیر ممکن است قابل توجه باشد.
طبق یافته محققان(researchers)، درپی تغییرات اقلیمی و گرم ترشدن هوا شمار موارد ابتلا به دیابت بارداری افزایش خواهد یافت.
بوث توضیح می دهد دیابت بارداری در زنان در دومین سه ماهه بارداری ایجاد می شود و معمولا موقتی است. زنان باید در هفته های ۲۴ تا ۲۸ بارداری از نظر ابتلا به دیابت تحت معاینه قرار گیرند.
محققان ارتباط بین دما و ریسک دیابت بارداری(Gestational Diabetes) را ناشی از سلول های موسوم به چربی قهوه ای می دانند. سلول های چربی قهوه ای به جای ذخیره انرژی، انرژی را می سوزانند.
به گفته بوث، «هوای سرد موجب آغاز فعالیت چربی قهوه ای شده که در نهایت منجر به اضافه وزن می شود. حتی ممکن است منجر به کاهش وزن شده و میزان قندخون را بهبود بخشد. در نتیجه در آب و هوای سرد احتمال خطر دیابت بارداری کمتر است.»