کد خبر: ۱۵۲۴۲۹
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017May 17
فلوشیپ نارسائی قلب و پیوند بیان کرد
نسیم نادری، عضو هیات علمی مرکز آموزشی تحقیقاتی درمانی قلب و عروق شهید رجایی‌ درباره روش های مختلف درمان نارسائی قلب اظهار داشت: در ابتدا باید با روش‌های تشخیصی علت نارسایی قلب را مشخص کرده و بر اساس تشخیص درمان مناسب را انجام داد.
شفاآنلاین>سلامت>فلوشیپ نارسائی قلب و پیوند گفت: برای فردی که دچار گرفتگی رگ‌های کرونر قلب شده است با کمک آنژیوپلاستی و روش‌های دیگر می‌توان خونرسانی به عضله قلب را بهبود بخشید و یا در موارد اختلالات دریچه ای قلب، با کمک روش‌های جراحی جلوی پیشرفت نارسائی قلب را گرفت.

به گزارش شفاآنلاین،نسیم نادری، عضو هیات علمی مرکز آموزشی تحقیقاتی درمانی قلب و عروق شهید رجایی‌ درباره روش های مختلف درمان نارسائی قلب اظهار داشت: در ابتدا باید با روش‌های تشخیصی علت نارسایی قلب را مشخص کرده و بر اساس تشخیص درمان مناسب را انجام داد.

وی تصریح کرد: مثلا برای فردی که دچار گرفتگی رگ‌های کرونر قلب شده است با کمک آنژیوپلاستی و روش‌های دیگر می‌توان خونرسانی به عضله قلب را بهبود بخشید و یا در موارد اختلالات دریچه ای قلب، با کمک روش های جراحی جلوی پیشرفت نارسائی قلب را گرفت.

نسیم نادری ادامه داد: در کنار این موارد مهمترین مرحله درمان دارویی نارسائی قلبی است که با توجه به شدت علائم بیمارو نوع نارسائی قلب، درمان داروئی باید در مرحله اول تشخیص برای بیمار شروع شود و در کنار ان اصلاح سبک زندگی(life style)، رژیم غذایی(diet) مناسب و کم نمک و فعالیت بدنی مناسب با وضعیت بیمار نیز توصیه می‌شود.

وی در ادامه افزود: دارو درمانی در نارسایی قلب اهمیت ویژه ای دارد و  مصرف صحیح  و کامل داروها می تواند تا 35 درصد از بستری شدن و فوت بیمار جلوگیری کند.

فلوشیپ نارسائی قلب و پیوند در ادامه افزود: روش دیگر درمان نارسائی قلب گذاشتن وسیله‌های خارجی، مانند باتری، دستگاه شوک دهنده و دستگاه‌های کمک کننده  گردش خون است. که البته برای استفاده از این وسایل بیمار باید شرایط لازم را داشته باشد.

عضو هیات علمی مرکز آموزشی تحقیقاتی درمانی قلب و عروق شهید رجایی‌در ادامه عمل پیوند قلب را درمان نارسائی قلب مقاوم به درمان عنوان کرد و گفت: برای انجام پیوند قلب شرایط خاصی لازم است و علاوه بر متناسب بودن قلب دهنده با سیستم بدن بیمار، باید سایر ارگان های بدن بیمار نیز شرایط را برای پیوند قلب داشته باشند. البته باید متذکر شد تمام بیمارانی که نارسائی قلبی دارند لزوما نیازمند پیوند قلب نخواهند بود.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق در پایان عنوان کرد: خوشبختانه در کشور ما در حال حاضر بیشتر امکانات و تجهیزات لازم برای کنترل و پایدار نگه داشتن وضعیت بیماران نارسائی قلبی وجود دارد اما برای درمان موفق علاوه بر دارو و  تجهیزات درمانی به همکاری بیمار و همچنین خانواده وی نیاز است. و البته مردم با داشتن یک سبک زندگی سالم با رژیم غذایی سالم و مناسب، کنترل  استرس های روزانه، انجام فعالیت های ورزشی و کنترل برخی از بیماری ها مانند فشار خون و دیابت براحتی می‌توانند از بروز و پیشرفت بیماری جلو گیری کنند.فارس


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: