کد خبر: ۱۵۲۱۲۷
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017May 14
در مبانی کلیات طب سنتی ایران آمده است که همه مواد غذایی دارای طبع و مزاج متفاوتی است که دانستن مزاج موادغذایی به افراد کمک می‌‌کند تا هر فرد با توجه به مزاج خودش, غذا بخورد
شفا آنلاین>تغذیه>کشک دارای طبیعت سرد و خشک, قابض و مبّرد است و دیرهضم است و سبب تولید بلغم خام و نفخ مخصوصاً در مزاجهای سرد و تر است، همچنین مصرف آن موجب تسکین تیزی صفرا و خون می‌شود و برای صفراوی‌مزاجان مفید است.

به گزارش شفا آنلاین،در مبانی کلیات طب سنتی(Traditional medicine) ایران آمده است که همه مواد غذایی دارای طبع و مزاج متفاوتی است که دانستن مزاج موادغذایی به افراد کمک می‌‌کند تا هر فرد با توجه به مزاج خودش, غذا بخورد.

خواص کشک از دیدگاه طب سنتی

کشک(Curd) دارای طبیعت سرد و خشک, قابض و مبّرد است و موجب تسکین تیزی صفرا و خون می‌شود, بریان‌کرده آن برای رفع اسهال مزمن بسیار مؤثر است.

کشک دیرهضم است و سبب تولید بلغم خام و ریاح ، مخصوصاً در مزاج‌های سرد و تر است؛ مصلح کشک جوارشات و گلقند است.

خواص قره‌قروت از دیدگاه طب سنتی

طبیعت قره‌قروت سرد و خشک است و مصرف آن موجب تسکین تیزی صفرا و خون می‌شود  و تشنگی را برطرف می‌کند.

قره‌قروت برای رفع حرارت معده, کبد, اسهال صفراوی و تب‌های صفراوی گرم مفید است, مصرف موضعی و مالیدنی آن می‌تواند برای ورم‌های حاد مفید باشد.

برچسب ها: طب سنتی ، کشک ، قره‌قروت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: