به نقل از هلث سایت، یائسگی زودرس حدود ۱۰ درصد از بانوان را تحت تاثیر قرار می دهد و با خطر بالاتر ابتلا به بیماری قلبی عروقی، پوکی استخوان(Osteoporosis) و زوال شناختی پیوند خورده است.
از سال ۱۹۸۹، هر دو سال یک بار پرسشنامه های جدیدی برای ارزیابی رفتارهای سبک زندگی و شرایط پزشکی شرکت کنندگان در اختیار آنها قرار گرفت.
وضعیت رژیم غذایی طی بازه زمانی بیش از ۲۰ ساله انجام مطالعه پنج بار مورد بررسی قرار گرفت که این امکان را برای پژوهشگران فراهم کرد تغییرات در مصرف غذا و مواد مغذی در گذر زمان را بررسی کنند.
طی مدت زمان مطالعه، ۲,۰۴۱ زن یائسگی(Menopause) زودرس را تجربه کردند. شواهد آزمایشگاهی ارتباط ویتامین D با برخی از مکانزیم های هورمونی درگیر در پیری تخمدان را نشان داد.
پس از مقایسه گروهی که بیشترین میزان ویتامین D را دریافت کرده بود با گروهی که کمترین میزان از این ماده مغذی را دریافت کرده بود، پژوهشگران پس از تنظیم انواع عوامل مختلف دریافتند ویتامین D دریافتی از منابع غذایی، مانند لبنیات غنی شده و ماهی های چرب، با کاهش ۱۷ درصدی خطر یائسگی زودرس مرتبط بوده است.