کد خبر: ۱۵۱۵۰۸
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017May 09
چربی های ترانس که در محصولاتی نظیر چیپس، کلوچه ها و مواد خوراکی سرخ شده یاقت می شود، با افزایش ریسک بیماری قبلی ارتباط دارند
شفا آنلاین>سلامت>مطالعه جدید نشان می دهد در جوامعی که مصرف چربی ترانس در مواد غذایی محدود شده، نرخ حمله قلبی(heart attack) و سکته هم کاهش یافته است.

به گزارش شفا آنلاین، چربی های ترانس که در محصولاتی نظیر چیپس، کلوچه ها و مواد خوراکی سرخ شده یاقت می شود، با افزایش ریسک بیماری قبلی ارتباط دارند. در برخی شهرهای آمریکا سیاست کاهش مصرف چربی ترانس در غذاهای رستورانی اجرا شده است.

دکتر اریک برندت، عضو تیم مطالعه از دانشکده پزشکی یل آمریکا، عنوان می کند: «مطالعه ما بر قدرت سیاست گذاری عمومی در راستای تاثیر بر سلامت قلب و عروق جمعیت تاکید دارد. چربی های ترانس برای سلامت قلب و عروق زیان آور بوده و حذف یا کاهش میزان مصرف آنها می تواند تاثیر قابل توجهی بر کاهش نرخ بروز سکته و حمله قلبی داشته باشد.»

در این مطالعه، محققان(researchers) داده های شهرهای مختلف ایالت نیویورک را که دارای محدودیت یا بدون محدودیت مصرف چربی های ترانس بودند از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۳ بررسی کردند.

مطالعه نشان داد در مناطق دارای محدودیت مصرف این نوع چربی ۶ درصد کاهش در نرخ بستری شدن به دلیل حمله قلبی و سکته در طول سه سال مشاهده شد.

برچسب ها: روغن ، سلامت ، دانشگاه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: