منابع غذایی از نظر چربی:
به گزارش شفا آنلاین:گوشت قرمز، محصولات لبنی مانند کره و پنیر. البته مواد لبنی با چربی های
اشباع نشده، سالم تر از چربی های اشباع شده هستند و می توانند سطح کلسترول
را بهبود بخشند.
غذاهایی که حاوی چربی اشباع نشده اند مثل: سبزیجات، زیتون، آجیل و ماهی
آزاد، ماهی خال خالی و ماهی قزل آلا با کلسترول بالا می جنگند. فراموش
نکنید که چربی های اشباع نشده سالم سطح کلسترول را بهبود می بخشند.
یک ماهی دلپذیر با پروتئین بالایی که دارد، می تواند جایگزین گوشت قرمز
شود. یک فیله متوسط از ماهی آزاد سرو شده شامل ۲۳ گرم پروتئین و ۶ گرم چربی
غیر اشباع سالم و منبعی از ویتامین D،B۱۲ و B۶، منیزیم، اسیدهای چرب و
امگا ۳ است.
مزه دار کردن ماهی:
سیر، زنجبیل و عسل ترکیبی است که می تواند سس بی نظیر برای ماهی قزل آلا
باشد و ترکیباتی از کلم بروکلی در درون شکم ماهی با مقداری آب لیموی ترش
تازه، مزه فوق العاده ای برای یک ناهار به ماهی می بخشد. ماهی آزاد دودی و
تارت آووکادو برای سرو یک غذای سالم و ساده با عطر و طعم و بافتی رویایی
سرشار از مواد مفیدو چربی های سالم برای بدن است.
دو نوع لیپو پروتئین وجود دارد:
چربی هایی با چگالی کم و چربی هایی با چگالی بالا. سطوح بالایی از کلسترول
شریان های بدن را تحت تأثیر قرار می دهد و باعث تنگی عروق می شود که منجر
به حمله قلبی یا سکته ی مغزی می شود. میزان بالای کلسترول ۲۰۰ تا ۲۳۹ میلی
گرم است و سطح مطلوب آن کمتر از ۲۰۰ میلی گرم است.
ماهی قزل آلا یک انتخاب فوق العاده است که به بهبود سلامت قلب شما و سطح
کلسترول شما کمک شایانی می کند. ماهی های پرجنب و جوش و لغزنده با فلس های
نقره ای سرشار از مواد مغذی و پروتئین هستند. پس زمانی که شما با دیدن یک
استیک یا دنده های گوشت قرمز وسوسه می شوید سعی کنید جلوی چشمانتان را
بگیرید و یک فیله ی لذیذ از ماهی قزل آلا را به جای آن سفارش دهید و میل
نمایید. نوش جان!
دکتر سلام