الگوی غذایی و رفتارهای غذایی نامناسب در بین مردم مهمترین عامل مرگ و میر محسوب میشود و بر همین اساس وزارت بهداشت برای جلوگیری از این امر چند اقدام را در دستور کار قرار داده است
شفا آنلاین>سلامت>مدیر دفتر بهبود تغذیه(Nutrition) وزارت بهداشت از اهداف این وزارتخانه برای تولید نوشیدنیهای سالم و طبیعی خبر داد.
به گزارش شفا آنلاین،زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با
اشاره به آمار بالای بیماران دیابتی و بیمارهای غیرواگیر در کشور اظهار
داشت: الگوی غذایی و رفتارهای غذایی نامناسب در بین مردم مهمترین عامل مرگ و
میر محسوب میشود و بر همین اساس وزارت بهداشت برای جلوگیری از این امر
چند اقدام را در دستور کار قرار داده است.
وی
افزود: از جمله اهداف ما تعیین استاندارد محصولات غذایی سالم، تعیین میزان
قند و شیرینی مواد غذایی و حمایت از تولید نوشیدنی سالم است، زیرا در کشور
ما مصرف نوشابهها و نوشیدنیهای غیر سالم همه گیر شده است؛ از ورزشکاران
گرفته تا دانش آموزان یا مردم عادی آن را مینوشند.
عبداللهی
بیان داشت: قندها و مواد انرژیزا(energy producer)، اصلیترین مواد سازنده این نوشیدنیها
را تشکیل میدهد و در برخی از آنها نیز کافئین وجود دارد و استفاده مکرر
آن میتواند باعث فرسودگی سیستم کنترل قند خون و در دراز مدت و زمینه ساز
بروز دیابت شود.
وی
یادآور شد: از آن جایی که مصرف نوشیدنیهای غیر استاندارد جز ضرر به
کلیهها، قلب و سیستم عصبی هیچ سودی ندارد، ما نیز در نظر داریم با تشویق
مردم به مصرف نوشیدنیهای طبیعی خطر مرگ و میر را از افراد دور کنیم.