کد خبر: ۱۵۰۴۰۷
تاریخ انتشار: ۰۴:۵۹ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017May 01
در افراد دیابتی، مصرف میوه تازه بیش از سه روز در هفته با کاهش ۱۷ درصدی خطر مرگ‌و‌‌میر مرتبط است.
شفا آنلاین:به گفته محققان دانشگاه آکسفورد، مصرف یک کاسه میوه در روز خطر ابتلا به دیابت را تا ۱۲ درصد کاهش می‌دهد. همچنین در افراد دیابتی، مصرف میوه تازه بیش از سه روز در هفته با کاهش ۱۷ درصدی خطر مرگ‌و‌‌میر مرتبط است.

به گزارش شفا آنلاین:یافته‌ها نشان داد مصرف میوه توسط افراد دیابتی <Diabetics>موجب کاهش بروز عوارض ناشی از دیابت شامل بیماری‌های قلبی، کلیوی، چشمی و نوروپاتی از ۱۳ تا ۲۸ درصد می‌شود. در این مطالعه، محققان حدود ۵۰۰ هزار فرد را در چین ارزیابی کردند و دریافتند خطر ابتلا به دیابت طی ۵ سال در افرادی که افزایش مصرف میوه تازه داشتند، حدود 2/0 درصد کاهش یافته بود.
مصرف بیشتر میوه تازه در افراد دیابتی، منجر به کاهش خطر مرگ‌و‌میر تا 9/1 درصد در طول ۵ سال و همچنین کاهش خطر مشکلات قلبی عروقی می‌شود.سپید
منبع: WebMD
برچسب ها: قند ، میوه ، مرگ و میر
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: