این غذا را بیشتر به افرادی توصیه می کنیم که می خواهند وزن اضافه کنند. چون یک وعده از آن حاوی 642 کالری است
: برای درست کردن این دستور پخت ساده پاستا تنها کافیست 15 دقیقه زمان
بگذارید. معمولا در چنین زمان کمی غذاهایی با ارزش غذایی پایین آماده می
شوند اما در این دستور پخت مواد مغذی نیز در نظر گرفته شده. این غذا را
بیشتر به افرادی توصیه می کنیم که می خواهند وزن اضافه کنند. چون یک وعده
از آن حاوی 642 کالری است. کسانی که به دنبال افزایش وزن هستند نباید به هر
قیمتی کالری دریافتی خود را افزایش دهند و توصیه می شود این کار را با
اضافه کردن کالری های با کیفیت انجام دهند. حالا این دستور پخت فرصتی است
مناسب برای اضافه کردن کالری با کیفیت به برنامه غذایی.
مواد لازم:- 340 گرم اسپاگتی نپخته
- دو قاشق غذا خوری روغن زیتون اکسترا ویرجین
- یک عدد پیاز کوچک که خوب خرد شده باشد
- 6 عدد گوجه فرنگی رسیده، دانه گرفته شده، به حالت مکعبی برش خورده
- 340 گرم مرغ پخته بدون استخوان و بدون پوست، تکه تکه شده
- یک دوم قاشق چای خوری نمک
- پودر فلفل سیاه
- 2 قاشق غذا خوری ریحان تازه و خرد شده
- 113 گرم پنیر بز
طرز تهیه:1-یک
قابلمه بزرگ از آب نمک را به جوش بیاورید، اسپاگتی را اضافه کنید و بر
اساس دستوری که روی بسته اش آمده بپزید، پیوسته بهم بزنیدش تا زمانی که
کاملا بپزند. یک و یک دوم فنجان از مایع پخت پاستا را نگه دارید. اسپاگتی
را در آبکش بریزید تا آبش گرفته شود و سپس کنار بگذاریدش.
2-در
همان قابلمه روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و به
مدت پنج دقیقه بپزید و دائم بهم بزنید تا نرم شوند. پاستا را به همراه گوجه
فرنگی، مرغ و مایع پاستا در قابلمه بر گردانید. محتویات قابلمه را خوب بهم
بزنید تا ترکیب شوند سپس به آنها نمک و فلفل اضافه کنید تا غذا طعم بگیرد.
3-پاستا
را به بشقاب منتقل کنید. روی آن ریحان بریزید و سپس پنیر بز را اضافه کنید
( پنیر پیتزا نیز می توانید به کار ببرید ). بلافاصله سرو کنید.
اطلاعات تغذیه ای:موادی که در این دستور پخت به کار رفت برای 4 وعده است.
اطلاعاتی که در ادامه می آید برای یک وعده از این غذا است.
- کالری: 642
- چربی در یک وعده: 21 گرم
- چربی اشباع در یک وعده: 7 گرم
- پروتئین در یک گرم: 42 گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: 70 گرم
- فیبر در یک وعده: 4 گرم
- کلسترول در یک وعده: 89 میلی گرم
- سدیم در یک وعده: 480 میلی گرم