کد خبر: ۱۴۹۹۲۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017April 26
محققان عنوان می کنند مصرف یک کاسه میوه در روز ریسک ابتلا به دیابت را تا ۱۲ درصد کاهش می دهد. همچنین در افراد دیابتی، مصرف میوه تازه بیش از سه روز در هفته با کاهش ۱۷ درصدی ریسک مرگ مرتبط است.
شفاآنلاین>سلامت>محققان عنوان می کنند مصرف میوه ریسک ابتلا به دیابت را تا ۱۲ درصد کاهش می دهد.

به گزارش شفاآنلاین، محققان دانشگاه آکسفورد عنوان می کنند مصرف یک کاسه میوه در روز ریسک ابتلا به دیابت را تا ۱۲ درصد کاهش می دهد. همچنین در افراد دیابتی، مصرف میوه تازه بیش از سه روز در هفته با کاهش ۱۷ درصدی ریسک مرگ مرتبط است.

همچنین یافته ها نشان داد مصرف میوه توسط افراد دیابتی موجب کاهش بروز عوارض و مشکلات ناشی از دیابت (diabetes)تاثیرگذار بر عروق بزرگ خون مربوط به بیماری قلبی وسکته و عروق ریز خون مرتبط با بیماری های کلیوی، بیماری های چشمی(eye diseases)، و نوروپاتی از ۱۳ تا ۲۸ درصد می شود.

در این مطالعه، محققان حدود ۵۰۰ هزار فرد را در چین ارزیابی کردند و دریافتند افرادی که افزایش مصرف میوه تازه داشتند در حدود ۰.۲ درصد کاهش در ریسک ابتلا به دیابت در طول ۵ سال مشاهده شد.

همچنین مصرف بیشتر میوه تازه در افراد دیابتی، منجر به کاهش ریسک مرگ تا ۱.۹ درصد در طول ۵ سال و همچنین کاهش ریسک مشکلات قلبی عروقی می شود.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: