کد خبر: ۱۴۹۴۶۰
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017April 21
براساس این تحقیقات افراد لاغر یا آن دسته از افراد که با رژیم‌های غذایی سخت و سنگین وزن خود را کم کرده‌اند بیشتر از سایرافراد مستعد ابتلا به افسردگی و عوارض ناشی ازآن هستند.

شفا آنلاین:بدست آوردن تناسب اندام برای حفظ سلامت بسیار مفید است، اما افراط در گرفتن رژیم‌های لاغری سخت و سنگین می‌تواند سبب ابتلای افراد بویژه دختران جوان به برخی بیماری‌های خطرناک روانی <>Mental dangerous diseasesو حتی مرگ شود.

به گزارش شفا آنلاین:کارشناسان دانشکده علوم پزشکی سئول کشور کره جنوبی در جدیدترین تحقیقات خود دریافتند که یک ارتباط مستقیم بین لاغری در افراد و ابتلا به افسردگی در آن‌ها وجود دارد.

براساس این تحقیقات افراد لاغر یا آن دسته از افراد که با رژیم‌های غذایی سخت و سنگین وزن خود را کم کرده‌اند بیشتر از سایرافراد مستعد ابتلا به افسردگی و عوارض ناشی ازآن هستند.

براساس پژوهش‌ها هم لاغری و هم چاقی هر دو باعث ابتلای فرد به افسردگی می‌شوند، اما افسردگی ناشی از چاقی با افسردگی ناشی از لاغری متفاوت است و فرد دچار عوارض کمتری می‌شود، اما افرادی که دارای افسردگی ناشی از لاغری هستند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های روانی و حتی تمایل به خودکشی و مرگ قرار دارند.

با وجود آنکه اکثر افراد گمان می‌کنند با لاغر شدن و کاهش وزن به شادی و خوشحالی و روحیه مثبت دست پیدا می‌کنند، اما نتایج تحقیقات نشان داده است که این افراد بعد‌ها در معرض ابتلا به افسردگی قرار گرفته‌اند.

این روز‌ها در دنیا به دلیل ظهور ستاره‌های سینمایی بسیاری از افراد به ویژه خانم‌ها و دختران جوان به دنبال لاغری هستند و از انواع رژیم‌های سخت برای رسیدن به خواسته خود استفاده می‌کنند که برخی از آن‌ها سبب عوارض درمانی جبران‌ناپذیر در آن‌ها می‌شود.

براساس تحقیقات محققان دانشکده اختلالات خوردن در کالج سلطنتی روانپزشکان کشور انگلستان زنان بیشتر از مردان دچار افسردگی می‌شوند و زنان مبتلا به لاغری افراطی بیشتر از دیگران دچار افکار منفی و مزاحم می‌شوند که می‌تواند حتی باعث اختلالات روانی در آن‌ها شود.

براساس یک تحقیق همسو مردان دچار اضافه وزن کمتر از زنان دچار افسردگی و افکار منفی هستند و از روحیه شادتری برخوردارند و حتی برخی از آن‌ها هرگز به دنبال کاهش وزن خود نیستند.

یکی از اختلالات روانی که این روز‌ها در دنیا بسیار رایج شده است مشکل لاغری افراطی یا آنورکسیا است که بیشتر دختران در آستانه بلوغ به این بیماری مبتلا هستند و در اثر آن فرد تمایلی به خوردن مواد غذایی از خود نشان نمی‌دهد و حتی در مقابل درمان نیز مقاومت می‌کند.

بسیاری از افراد مبتلا به این شکل بیمار گونه لاغری جان خود را به دلیل کمبود دریافت مواد غذایی مورد نیاز بدن از دست می‌دهند.

کارشناسان اعتقاد دارند باید تحقیقات بیشتری در خصوص ارتباط بین وزن افراد و روحیه آن‌ها انجام شود و بهترین وزن برای جلوگیری از ابتلای آن‌ها به بیماری‌های روانی تعیین شود.

کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند برای تعیین وزن مناسب خود متناسب با سن و جنسیت به پزشک مراجعه کنند و از لاغر شدن شدید خودداری کنند، زیرا می‌تواند درآن‌ها باعث ابتلا به بیماری‌های روانی شود.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: