کد خبر: ۱۴۹۲۴۳
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۶ - 2017April 19
افزودن برخی گیاهان معطر به چای، بخصوص گل محمدی تازه و خوشبو، می‌تواند موجب تقویت و تشدید اثرات مفید چای شود و در کاهش ریفلاکس و ترش کردن مفید باشد

شفا آنلاین>تغذیه>متخصص طب سنتی گفت: افرادی که با مصرف چای، اصطلاحاً ترش می کنند، باید بدانند چایی که مصرف می‌کنند احتمالاً از چای‌های اسانسدار نامرغوب است و به دلیل رنگ دهی سریع، دم کشیدن آن کوتاه است.

به گزارش شفا آنلاین، مجید انوشیروانی، متخصص طب سنتی و عضو هیئت علمی دانشگاه مشهد گفت: چای مرغوب، تقویت کننده معده و محکم کننده دهانه آن است و اگر به آن مواد آروماتیک (عطردهنده) افزوده نشود و دیردم، دبش،گس و قدری تلخ‌مزه باشد، دهانه معده را محکم کرده و جلوی ریفلاکس(Reflux) را می‌گیرد.

وی افزود: اگر از چای‌های معطر و زود دم متداول استفاده کنیم که اغلب، طعم گس و تلخ ندارند، برعکس، نوشیدن آن می‌تواند موجب شل شدن دهانه معده و بروز ریفلاکس شود.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: بنابراین، افرادی که با مصرف چای، اصطلاحاً ترش می کنند، باید بدانند چایی که مصرف می‌کنند احتمالاً از چای‌های اسانسدار نامرغوب است و به دلیل رنگ دهی سریع، دم کشیدن آن کوتاه است.

انوشیروانی گفت: چای بهاره گیلان، چای سبز(Green tea) و حتی چای سفید هم اگر به اندازه کافی دم نکشند، نمی‌تواند کمکی به تقویت معده و دهانه آن بکند.

وی اضافه داد: افزودن برخی گیاهان معطر به چای، بخصوص گل محمدی تازه و خوشبو، می‌تواند موجب تقویت و تشدید اثرات مفید چای شود و در کاهش ریفلاکس و ترش کردن مفید باشد.

برچسب ها: طب سنتی ، ریفلاکس ، چای سبز
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: