بهمنش
اظهار داشت: مصرف کنندگان باید دقت داشته باشند از مصرف کنسروهایی که در
قوطی آن ها آثار نشت، برآمدگی و فرورفتگی و زنگ زدگی مشاهده می شود خودداری
نمایند، همچنین مصرف کنندگان باید به تاریخ تولید و انقضا محصولات هنگام
خرید دقت کنند.
وی ادامه داد: هنگام مصرف غذاهای کنسرو شده، حتما آنها را به مدت 20 دقیقه بجوشانند.
دبیر
ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو با بیان
اینکه یکی از کشنده ترین مسمومیت های غذایی موسوم به «بوتولیسم»(Botulism) نام دارد،
تصریح کرد: این نوع مسمومیت در در اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس،
کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در
شرایط نامناسب و غیر بهداشتی تهیه و نگهداری شده اند ایجاد می شود.
وی
یادآور شد: علائم این نوع مسمومیت که برخی اوقات منجر به مرگ نیز می شود
شامل تاری دید، دوبینی و اختلال در گوارش می باشد که مصرف کننده در چنین
مواردی سریعا به پزشک مراجعه نماید.