چیزکیک یکی از انواع شیرینی های پز طرفدارِ این روزهاست. در این مطلب نوعی از چیزکیک خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.
- بیسکوییت ساده (پودرشده): 250 گرم
- کره (ذوب شده): 150 گرم
- شکلات سفید: 100 گرم
- پنیر خامه ای: 130 گرم
- شکر: 2 ق س
- ماست خامه ای: 90 گرم
- پودر ژلاتین: 3 ق چ
- آب: 2 ق س
- خامه قنادی: 200 گرم
مواد لازم ژله رز:
- شکر: 220 گرم
- آب: یک پیمانه
- آب انگور سفید: 400 میلی لتیر
- گلاب: یک دوم ق چ
- پودر ژلاتین: 2 ق س
طرز تهیه:
1.
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب چهارگوش 23 سانتی متری
کمربندی چرب کرده را کنار بگذارید و یا در صورت دلخواه می توانید از قالب
های کوچک تک نفره استفاده کنید.
2.
بیسکوییت و کره ذوب شده را مخلوط کرده کف قالب پرس کنید و به مدت 10 دقیقه
در یخچال قرار دهید. سپس به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. قالب را از فر خارج
کرده کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. پنیر خامه ای و ماست خامه ای را
مخلوط کنید. زلاتین را با آب مخلوط کرده روی بخار آّ قرار دهید تا رقیق و
شفاف شود.
3.
همچنین شکلات را ذوب کرده کنار بگذارید. شکر را به مخلوط پنیر خامه ای
اضافه کرده با همزن بزنید تا شکر جذب مواد شود. شکلات ذوب شده و ژلاتین
رقیق شده را داخل آن ریخته و در نهایت خامه قنادی را اضافه کنید.
4. مخلوط آماده را داخل قالب روی بیسکوییت پهن کنید و به مدت 30 دقیقه در
یخچال استراحت دهید. سپس ژله را روی آن ریخته مجددا به مدت حداقل 6 ساعت یا
یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملا فرم بگیرد. سپس از قالب جدا کرده و برش
دهید.
طرز تهیه ژله رز:
1. آب و شکر رار روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شده و حدود 5 دقیقه بجوشد. از روی حرارت برداشته آب انگور را اضافه کنید.
2. ژلاتین را روی مواد بپاشید و اجازه دهید تا جذب مایعات شده و یکدست شود و در نهایت گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
3. ژله آماده را داخل ظرفی منتقل کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شده و آماده مصرف شود.