کد خبر: ۱۴۸۸۶۱
تاریخ انتشار: ۰۳:۳۰ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۶ - 2017April 17
چیزکیک یکی از انواع شیرینی های پز طرفدارِ این روزهاست. در این مطلب نوعی از چیزکیک خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

شفا آنلاین:مواد لازم:
 
  • بیسکوییت ساده (پودرشده): 250 گرم
  • کره (ذوب شده): 150 گرم
  • شکلات سفید: 100 گرم
  • پنیر خامه ای: 130 گرم
  • شکر: 2 ق س
  • ماست خامه ای: 90 گرم
  • پودر ژلاتین: 3 ق چ
  • آب: 2 ق س
  • خامه قنادی: 200 گرم

مواد لازم ژله رز:
 
  • شکر: 220 گرم
  • آب: یک پیمانه
  • آب انگور سفید: 400 میلی لتیر
  • گلاب: یک دوم ق چ
  • پودر ژلاتین: 2 ق س


 
 
طرز تهیه:
 
1. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب چهارگوش 23 سانتی متری کمربندی چرب کرده را کنار بگذارید و یا در صورت دلخواه می توانید از قالب های کوچک تک نفره استفاده کنید.
 
2. بیسکوییت و کره ذوب شده را مخلوط کرده کف قالب پرس کنید و به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. قالب را از فر خارج کرده کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. پنیر خامه ای و ماست خامه ای را مخلوط کنید. زلاتین را با آب مخلوط کرده روی بخار آّ قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.
 
3. همچنین شکلات را ذوب کرده کنار بگذارید. شکر را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کرده با همزن بزنید تا شکر جذب مواد شود. شکلات ذوب شده و ژلاتین رقیق شده را داخل آن ریخته و در نهایت خامه قنادی را اضافه کنید.
 
4. مخلوط آماده را داخل قالب روی بیسکوییت پهن کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس ژله را روی آن ریخته مجددا به مدت حداقل 6 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملا فرم بگیرد. سپس از قالب جدا کرده و برش دهید.

طرز تهیه ژله رز:

1. آب و شکر رار روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شده و حدود 5 دقیقه بجوشد. از روی حرارت برداشته آب انگور را اضافه کنید.
 
2. ژلاتین را روی مواد بپاشید و اجازه دهید تا جذب مایعات شده و یکدست شود و در نهایت گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
 
3. ژله آماده را داخل ظرفی منتقل کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شده و آماده مصرف شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: