کد خبر: ۱۴۷۹۶۸
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۶ - 2017April 08
خوردن غذای بیش از اندازه که معده از هضم درست آن عاجز باشد یا خوردن غذا با معده پر و در حالت سیری می‌تواند از عوامل فساد هضم در معده باشد

شفا آنلاین>تغذیه>یک دستیار تخصصی طب سنتی ایران عواملی که مانع هضم غذا می‌شود و علائم فساد غذا در معده را تشریح کرد.

به گزارش شفا آنلاین، مهدی عدل درباره عوامل فساد هضم غذا اظهار داشت: اگر بعد از صرف غذا، علائمی مانند آروغ بدبو یا با بوی ترشیدگی, حالت تهوع, کشیدگی عضلات بالای شکم و زیر دنده‌ها, سوزش معده, مدفوع بدبو وجود داشته باشد، همه از نشانه‌های فساد هضم است و نیاز به تدابیری برای درمان آن وجود دارد.

وی افزود: بد بودن غذا که از دیدگاه طب سنتی(Traditional medicine) غذاهایی که در معده زود فاسد می‌شوند مثل ماست، ماهی خصوصا اگر با غذاهای دیگر همراه شوند و مدت توقفشان در معده افزایش می‌یابد که از اسباب فساد هضم غذا در معده هستند.

 این دستیار تخصصی طب سنتی ایران تصریح کرد: خوردن غذای بیش از اندازه که معده از هضم درست آن عاجز باشد یا خوردن غذا با معده پر و در حالت سیری می‌تواند از عوامل فساد هضم در معده باشد.

عدل خاطرنشان کرد:  عدم رعایت ترتیب خوردن و آشامیدن مانند خوردن غذای دیرهضم قبل از غذای زودهضم و  رفتارهای غلط بعد از خوردن غذا مثل حرکت شدید با شکم پر، بیداری طولانی‌مدت بعد از خوردن غذا نیز از اسباب فساد هضم هستند.

وی یادآور شد:  با شناخت دلایل اسباب فساد هضم غذا، اکثر علل ایجاد فساد هضم قابل پیشگیری است و از نظرگاه طب سنتی، فساد هضم اگر درمان یا پیشگیری نشود، ممکن است به بیماریهایی مثل برص (ویتیلیگو) و سرطان(Cancer) منجر شود.

برچسب ها: طب سنتی ، سرطان ، هضم غذا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: