کد خبر: ۱۴۷۹۵۱
تاریخ انتشار: ۰۵:۳۰ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - 2017April 09
مصرف گندم، بنا به اعلام انجمن سرطان آمریکا، منجر به تولید اکسیژن در بدن می‌شود و آنهم به واسطه وجود کلروفیل در آن. اکسیژن بیشتر در خون منجر به تولید هموگلوبین می‌شود.
شفا آنلاین:شاید تا به حال نمی‌دانستید گندم حاوی مواد مغذی از جمله ویتامین‌های آ، ث و E و همچنین آهن، کلسیم، منیزیم، کلروفیل، و اسیدهای آمینه است.

به گزارش شفا آنلاین: اینطور مشخص شده که مصرف گندم <Wheat consumption>بهترین راه برای بهبود سلامت استخوان‌ها و مدیریت برخی بیماری‌های مزمن است.


مصرف گندم، بنا به اعلام انجمن سرطان آمریکا، منجر به تولید اکسیژن در بدن می‌شود و آنهم به واسطه وجود کلروفیل در آن. اکسیژن بیشتر در خون منجر به تولید هموگلوبین می‌شود.


مصرف گندم راه خوبی باری مسدود کردن جذب کلسترول و کاهش آن در بدن است و با توجه به اعلام محققان کلینیک مایو، به هضم مؤثر غذا و افزایش ایمنی بدن با کشتن باکتری‌های مضر دستگاه گوارش کمک می‌کند.


مزایای دیگر گندم شامل کاهش فشار خون بالا، مدیریت آرتریت، پسوریازیس، اگزما و بهبود اختلالات قند خون و پاکسازی کبد است.

برچسب ها: گندم ، کلسیم ، اسید آمینه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: