کد خبر: ۱۴۷۵۵۶
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۶ - 2017April 05
طبق یافته محققان دانشگاه میشیگان، ریسک بیماری صرع در کودکان با افزایش وزن مادر بالا می رود و حتی در مورد کودکان دارای مادران بسیار چاق به ۸۲ درصد می رسد.
شفا آنلاین>سلامت>طبق یک مطالعه جدید، کودکانی که مادرشان در اوایل بارداری دچار اضافه وزن یا چاقی بوده بیشتر در معرض ابتلا به بیماری صرع(Epilepsy) قرار دارند.

به گزارش شفا آنلاین، طبق یافته محققان دانشگاه میشیگان، ریسک بیماری صرع در کودکان با افزایش وزن مادر بالا می رود و حتی در مورد کودکان دارای مادران بسیار چاق به ۸۲ درصد می رسد.

دکتر ادواردو ویلامور، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید:نتایج مطالعه ما نشان می دهد که هر چقدر شدت چاقی بیشتر باشد ریسک ابتلا به این بیماری هم بالاتر خواهد بود.

طبق نتایج یک مطالعه دیگر، حدود ۵۰ میلیون نفر در جهان مبتلا به بیماری صرع هستند که در ۶۰ درصد موارد، علت ناشناخته است.

مطالعه فعلی شامل داده های پزشکی بیش از ۱.۴ میلیون نوزاد متولدشده در سوئد بین سال های ۱۹۹۷ و ۲۰۱۱ بود. از بین این کودکان، بیش از ۷۵۰۰ کودک بین زمان تولد تا سن ۱۶ سالگی مبتلا به صرع تشخیص داده شدند.

پژوهشگران(researchers) دریافتند احتمال ابتلا کودک به بیماری صرع با شاخص توده بدنی مادر در حدود هفته ۱۴ بارداری مرتبط است.

شاخص توده بدنی نرمال بین ۱۸.۵ و ۲۴.۹ است. شاخص توده بدنی بین ۲۵ و ۲۹.۹ دارای اضافه وزن بوده و بالاتر از ۳۰ چاق تلقی می شود.

در این مطالعه طبقه بندی های جداگانه ای هم در مورد چاقی تعیین شد: شاخص توده بدنی ۳۰ تا ۳۴.۹ به معنای چاقی درجه I؛ از ۳۵ تا ۳۹.۹ چاقی درجه II؛ و از ۴۰ به بالا چاقی درجه III.

برهمین اساس احتمال بروز بیماری صرع در کودکی در مقایسه با زنان دارای وزن نرمال به شرح زیر خواهد بود:

- افزایش ۱۱ درصدی ابتلا به بیماری در صورت اضافه وزن مادر.

- افزایش ۲۰ درصدی ابتلا به بیماری در صورت چاقی درجه I مادر.

- افزایش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری در صورت چاقی درجه II مادر.

- افزایش ۸۲ درصدی ابتلا به بیماری در صورت چاقی درجه III مادر.

برچسب ها: صرع ، کودک ، مادران
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: