اسید اوریک مادهای شیمیایی است که در هنگام هضم غذاهای حاوی مواد ارگانیک
در بدن تولید میشود. غذاهایی مانند جگر، برخی ماهیها و لوبیاهای خشک باعث
افزایش تولید اسید اوریک میشوند. سطح بالای اسید اوریک منجر به دیابت،
بیماری مزمن کلیه و نقرس میشود.
به گزارش شفا آنلاین:به نقل از UPI، محققان سطح اسید اوریک را در
449 کودک در سئول کره جنوبی بررسی کردند و سالها بعد، در سالهای 2001 و
2006، آنها را مورد معاینه مجدد قرار دادند. پژوهش آنها نشان داد که اسید
اوریک بالا در 3 سالگی روی فشار خون آنها در سالهای بعد اثر میگذارد.
کودکان 3 تا 5 سالهای که اسید اوریک بالا داشتند در 7 سالگی به احتمال
بیشتری دچار فشار خون شدند.
محققان اعلام کردهاند که در صورت کنترل سطح اسید اوریک، خطر ابتلا به فشار خون بالا در سالهای بعدی زندگی آنها کاهش مییابد.